Stanari i trgovci nestrpljivi
0
Uskoro dugo očekivano otvaranje Bosmala
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najruznijih objekata u sarajevu
meni ovo ruzno. ne slaze se ni s cim...
Jeste fukara, prava zavisna bosanska fukara. Da Bog da se svake godine po jedan Bosmal izgradio.
Djabe im zgrada i sve, do sada da sam ja kupio tamo stan, vec odavno bih trazio povrat novca i kupio za te pare 2 stana u Sarajevu i vikendicu iznad Cavljaka.
Buco 18.06.2009. u 00:28 Cujem da ih je nedavno napustio dio uposlenika medju kojima i mladi perspektivni menadzer koji je haman iz USA dosao da pomogne pri vodjenju objekta i organizaciji??? Kad se kadar osipa to je steta. Sve i da se Bosmal otvori ko ce to nadzirati i voditi kako treba?? OKI?? Sarajevostan?? Novi kadar ljudi dovesti!!!!! Buco trebao si dodati i \"zgodni\" uz ovo \"mladi i perspektivni!\":)
Ja prošle godine u augustu bila u uzgradi, sa g-djom i ona rekla: otbvaranje u septembru. Ja sam skeptično je pogledala, ali ona je rekla da se radi punom parom itd... Evo sada, opet ljeo i opet u septembru. Draga Amra, iskreno i od srca želim da to bude tada, kada ste rekli i zbog vas samih. A šteta je da objekat stoji nezavršen, kada je već u njega uloženo toliko. Lično, stanovi su preskupi i malo glupo krojeni (cca. 5500 KM kvadratni metar) oni od 225 kvadrata izađu valjda saPDV. A pogled nije baš naj-naj--- Ali dabogda sve prodali i ova investicija se isplatila....
A sto se ovi Srbi interesuju za Sarajevo sve informacije posjeduju sve gledaju sta se novo desava. Ali znam zbog cega ,Boli boli Srce za Sarajevom tako vam sad i treba ,hteli ste bre Veliku Srbiju i sad se zahvalite onom sto trune u Hagu zbog ovoga!
Jesu li svi stanovi prodati i koliko kosta kvadratni metar?
HAHA Ja kontao da se ovo otvorilo jos prije 4 godine!!
@jelenko-nemoj da neko skrati rogove,-ako nisi u stanju da normalno komuniciras,papke na put i asta la vista-stala
baš me zanima ko si može priuštit ovdje stan u ovaj vakat..
veca je zgrada avazova neg ova
Ja stvarno neznam ko je ovdje lud, bosmal je trebao biti zvrsen jos davne 2003. godine, tada je i moj otac htio da kupi stan ovdje, ali je tada m2 bio 2000KM danas je cijena porasla na čak 5200 KM sa PDV-om, sram da ih bude, nemoguće da su im troškovi porasli za skoro 280%, a da ne govorim o ljudima koji su stanove uplatili jos 2002. godine i koji cekaju vec 6 izuzetno dugih godina da usele i svoje skupo plaćene kvadrate stana , to samo ima kod nas da radovi kasne po 6 godina, a ko zna mozda se nece zavrsiti i u narednih 6.
J... Bosmal smjesno je ovo traje skoro 9 godina. Trebaju priznati da se nema love i da nema otvaranja do daljnjeg. Nikako se ne uklapa gdje su ga napravili
@ dado Kazes da ces se zgrada \"sasuti\" i da je konstrukcija \"katastrofa\". To sto sto tvrdis su ozbiljne stvari i ako si siguran u to, otiđi u građevinsku inspekciju, prijavi to, da se sprijeci useljavanje i ljudske zrtve koje bi nastale prilikom tog obrušavanja zgrade.