Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Racunate kad dajete pare koje nisu vase,a niste racunali realnu vrijednost porusenih objekata,sramota ministre,i od tih ste pare polovinu strpali u svoje dzepove,doso on da uruci kljuceve,nakon 20g
U dokumentu Ministarstva odbrane BiH navodi se da je Direkcija za promet i kontrolu proizvodnje naoružanja i vojne opreme RS do 9. februara 2008. godine, bez znanja Državnog ministarstva, prodala 758.340 kilograma dijelova rastavljenog oružja. - Sekundarna sirovina koja je dobijena u ovom procesu u jednom navratu je prodana od Republičke direkcije za promet i kontrolu proizvodnje (NVO) RS, o čemu je MOBiH obaviješten tek naknadno - navodi se u dokumentu. Državni ministar odbrane Selmo Cikotić jučer nam je rekao da entiteti ne smiju prodavati oružje bez odobrenja države, jer je to pitanje uređeno Sporazumom o nepokretnoj i pokretnoj vojnoj imovini.
koliko su do sada ana trisic babic, mijo kresic itd izdali pasosa bih-e ko i spric i mozda jucerasnjim siledzijama i koljacima bosnjaka, hrvata i jevreja?ko misli ovim izjavama solit pame i pravit gobelsove propagande protiv bosnjaka? djubrad mizerna i genocidna, bosnjaci ustanite i postavi zauvijek pitanje ZASTO JE DOZVOLJENO DA GENOCIDASI I JUCERASNJE UBICE BOSNJAKA, HRVATA I JEVREJA DANAS ZAUZIMAJU HEGEMONIJSKI SVE NAJVAZNIJE FUNKCIJE U POLICIJI, PRAVDI, TUZILASTVU, OHR-U, SIPI, POLICIJI GENOCIDNE TVOREVINE KO I BiH-E, MINISTAR VANJSKIH POSLOVA NIJE VISE SVEN ALKALAJ VEC ANA TRISIC BABIC, MINISTAR SIGURNOSTI NIJE AHMETOVIC VEC MIJO KRESIC KOJI HAPSI PRAVOG MINISTRA UNUTRASNJIH POSLOVA I PRAVI LAZNE OPTUZBE, LISTE I AFERE BOSNJACIMA!!! TREBA BOSNJACI DA TRAZE OTVORENO DA SE O OVOM PITANJU RUSENJA BIH-E SPIRICU ZABRANI BILO VISE KAKVA FUNKCIJA U DRZAVI BIH-I STO SE TICE NA NIVOU DRZAVE!!! ON JE SVUD GDJE JE MOG\'O POSTAVIO SVOJE PIJUNE I RUSITELJE-NEPRIJETALJE BIH-E!!!
Aj, jesam mamuran...fuj....bljak...ah!
predvidjam da ce se do pocetka izbora obnoviti jos 12 kuca:)
Uroš Pena podnio je zahtjev Vladi RS-a za razrješenje s te dužnosti s obzirom na to da ga je Vijeća ministara BiH imenovalo za \"zamjenika direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela\". ! KOJE VIJECE MINISTARA JE IMENOVALO OVOG, KO JE DAO SUGLASNOST?! HOCEMO IMENA!!!!ZNACI DA JE OVAJ POSTAVLJEN DA DOKRAJCI DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU I BOSNJAKE! ZLATKO, ZELJKO, HRISE IZJASNITE SE ZASTO GENOCIDASI I KO IM DOZVOLJAVA DA IMAJU SVE NAJVAZNIJE I STRATEGIJSKE FUNKCIJE U BOSNI I HERCEGOVINI!! SPIRIC I TIHIC CE USKORO SRUSIT I UNISTIT DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU ZA SVA VREMENA!!!
mama draga, nakon 18 godina opremili 12 stanova povratnicima.. poklop\'te se i ušutite zauvijek.. i onda još kljuleve uruči ministar Halilović.. fuuuj, može li se kako da se ne objavljuju ovakve vijesti.. sad že FTV u Ključ i uhvatiti kakvu nanu u šamiji i dimijama i ode slika u bijeli svijet, kao da mi nemamo ništa drugo za pokazati...