Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dzaba sve kad je slaba rasvjeta pa dodju kreteni i razvale parkove,a nemozes reci ko je bio.Nema ni ograde i zavare da izdrzi do proljeca pa onda ponovo.
ma kakva ba igrališta..samo džamije..i džamije..i džamije..
Bas,je uredeno, a nigdje ograde...:/
Totalno lose... ovi hrtikulturni strucnjaci ne odustaju od sadnje kestena, mada je evidentno da stabla kestena u Sa obolijevaju od nekog parazita ili toj vrsi ne odgovaraju gradski uvjeti...zar nije otuzno gledati uvenulo, sasuseno lisce kestena vec na pocetku svakog ljeta, a u avgustu vec izgledaju ko da je kasn jesen... koji strucnjaci... Cudim se zasto ne sade npr Munku /eng. Bosnian pine/, ili druge domace vrste poput Zimzelena /Ilex Auifolium/, tisa /taxus Bacata/, biljne vrste iznimne arhitektonske vrijednosti, koje su uzgred i ugrozene na svojim prirodnim stanistima i sve ih je manje?!
sad nasli radit kad ce kisa..i ruzno vrijeme..