Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo ministre Mektiču, ali da li je moguče, da bude kao u priči, da se bori protiv vjetrenjača, jer svi, pa i koncept vlasti, su na njegovoj strani, od glavnih pa do najnižih kokošara.
Pa logično da će bit registrovan, treba ovog glavonju maknut, dovoljan dokaz o njegovom "nepristrasnosti" da je obustavio istragu protiv Fahre
Šta je sa Čauševićem? Čim su isplivala imena Špirića, Tihića, Čovića sve leže, a kažu par milijardi kriminal. Nikada niko od krupnih riba neće biti osuđen dok je ovaj lafinaš glavni tužilac.
@gonsales Evo šta kaže Čaušević http://www.nap.ba/images/file/kemalcausevicpatria.pdf
Uvoznici iz Hrvatske operu u BIH u hrvatskim kladionicama MILIJARDU KM GODIŠNJE. TOliko im to godi da je nedavno bila igranka gdje je ono KAO U POSLJEDNJI MOMENT IZMJENOM SSPA OMOGUĆENO DA SE RAVNOPRAVNO DOZVOLI ISTO TOLIKO PRANJE NOVCA I DODIKU !! BAkir Izetbegović je prao novac sa turskim IZVOZNICIMA preko KEME ČAUŠEVIĆA, jer Sulejman TIhić nije imao FAMOZNI ALIJIN amanet ERDOGANU !! Da bi kompenzirao Dodikove pljačke Goran Salihović je uništio priznanje KEME ČAUŠEVIĆA i odustao od ISTRAGA!
Zauzvrat su tužiocu pomenuta trojica OBEĆALI PREKO VSTV koje je već odbacilo 4 prijave protiv Saligovića SAGLASNOST DA BUDE PREDSJEDNIK SUDA BIH OD OKTOBRA OVE GODINE !! Gdje bi oslobađao okrivljene za pranje novca ali i za RATNE ZLOČINE, a najvažnije informacije dostavljao preko MATE ĐAKOVIĆA, Dodikovo PRa ! :)))))
proklet da si Salihoviću šta uradi od ugleda Tužilaštva BiH samo se nadam da će VSTV donijeti ispravnu odluku, tj. smaknuti ovo potkupljeno g....
jel Salihović musliman?
Zašto, da bi znao šta ćeš napisati?
Već znamo da biće pojeo vuk magarca...
Iskaz Kemala Čauševića http://www.nap.ba/images/file/kemalcausevicpatria.pdf
Jos jedna od stotine registrivanih od koje nista na kraju nece biti.Ukratko suplja prica.
@kuga ovaj tužilac je pokušao državni udar!!htjeo da hapsi Mektica,Osmicu...al kud baš na Osmicu???hehe pa kada je izabran za direktora OSA prvi je Dodik urlao radi toga zar ne?Osmicu on ne može uhapsiti jer je ovaj pun informacija i mnogo jači od salihovica dodikovog poslušnika!!!mislio postat predsjednik suda,sto mu je Dodik obećao??srbske političare može da hapsi ali za Osmicu treba imati muda ko sise😁
Obavjestaci su zeznuti. Nigdje u javnosti a sve vide i znaju :)
pa ljudi ja nisam nista protuzakonito uradio, samo su mi se bitni predmeti "zagubili" :-)
Prijavio ga BAkirov OSmica. Prisluškivao pa prijavio. A prije toga ga denuncirao preko MAte Đakovića i SDA glasila, a nekada magazina Slobodna Bosna.
Bakir je čak iz Orahovice prijetio Draganu da SE NE IGRA SA SDA misleći na onu stvar sa kladionicama jer HDZ BiH plaća 5% poreza a u Hrvatskoj se n a klsionice plaća 50% poreza ! I SAD SE NEKO PITA ŠTO TO MI NISMO U EU, i zašto iako narod ima NEMA POLITIČKE VOLJE ! Hehe. Naravno onda ispadne nismo se eto dogovorili za sastanak itd. KO DA OSMICA nema snimljeno kad se je Dragan dogovrio za zastanak sa Bakirom. NAko za svaki slučaj ! Stani der a otkud ja to znam ? Prisluškivanjem.
A sto politika voli velike. Jel ovo kao kod kebe. A vala evo vec je skoro 15 godina tu na funkcijama vrijeme mladjih dolazi ;). No kao i svaka politika sto kaze ako ovo budes pametno odigrao nakon izbora povlacis se u advokaturu, a ako ne onda ide disciplina kicme. Preporucujem seriju wire (žica) kod nas da se upoznaju svi sa radnjama politike u sudstvu ;)