Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi su krivi sem naše vlade!!!! Ma treba da crknu od zime svi koji su glasali za ove jahače i tlačitelje!!!!
Evo samo sto nije dosao plin
kaze rezerve mazuta su jos 5 dana bas me briga kupi ga poslije Mehmedicu!!!
Grijte se na struju, bas ce nama biti dobro kad vam posaljemo racune...Vec su spremne ekipe koje ce iskljucivati struju onima koji ne plate :)
Ma ja mislim da treba klanjati i moliti boga da pomogne. To ce sigurno da upali jer kako kazete, ima boga. Nek vam sad uleti pomoci :P
Pozdrav raji, evo sjedim kuci kao najveci sminker kaput, sal, rukavice, vunene carape:)))Pozdrav sa Cengic Vile:)))
Počinjemo sa isporukama prirodnog gasa već u četvrtak ali samo za zemlje EU a vi balkanski bijednici se jos malo strpite. Za vas će biti početkom marta 2010 godine. S poštovanjem vaš Gazprom.
ja zajebane igre!!!!!!!!
Umjesto da sada imamo najeftiniju struju te da nas boli neka stvar za ruski plin mi pali nekoj stvari za uši.
Ja još uvijek mislim da je naš najveći problem ovo što se dešava sa Palestinom i Izraelom. Ovo sa plinom i ostalim zajebancijama je nebitno. Nešto ne vidim da su Arapi isključili naftu i plin Izraelu.
Ne moramo se plašiti da li ćemo imati dovoljno struje. Već nemamo dovoljno grijalica, nemaju se gdje kupiti, tako da ko ima-ima, mi ostali ćemo se smrznuti.
dabogda se svi smrzli
ma hajde...., eto ti nam reci da se mozemo frijati na struju. da nam Mehmedic nije rekao da to mozemo, mi to zaista ne bismo znali. pa, hvala na tome, vlada nas je spasila tom spoznajom. Ma sta drugo ocekivati od ovakve Vlade? Kloc do kloca.......
Ma sto laze,gdje je taj mazut,evo koliko je sati,jos Toplane ne pocese grijati,brrrrr........
@hm Odakle ti taj podatak o EU-rezervama plina? Npr. austrijski OMV posjeduje spremiste plina kapaciteta 2,1 milijardi kubnih metara, sto je 1/4 austrijske godisnje potrebe za plinom (oko 8 milijardi m3) (vidi http://derstandard.at/?id=1231151100434)