Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pipo i sve ostale komentatore sa-x Molimo sve ljubitelje fuzbala i politike da se pridruze ovoj cestici nasem slavnom pipi-4EVER i pozelimo mu birucetnu Novu Godinu( Moze i hidzretsku jer ce mu DEDO HIDZRO dati paketic umjesto DJEDA MRAZA) sa pjesmom: ZELIMO TI PUNO SRECE I CVARAKA PUNE VRECE PA DA KRKAS KAO VRANA TRISTA SESET I PET DANA...!!!! On to zasluzuje jer je najupornija i najveca b u d a l c i n a koja sjedi i pise komentare u redakciji sarajevo-x-a Hajde da vidimo KOLIKO VOLITE PIPU-4EVER..
Vidjelo se sve preksinoć u Katedrali.Došle neke Bošnje i nešto se motaju oko vrata,čujem po komentarima da ih jako zanima da vide kako to rade pravi vjernici i prava vjera.Pogani islam nikada neće moći doći na tu razinu.Ne krivim ja njih,neka su došli,nek vide šta je kultura,ljepota,raskoš a ne ko ona primitivna religija sa istoka čiji je glavni lik nepismeni,alkoholizirani pedofil.Niti jedan ti kršćanin neće doći na bajram-namaz ali zato za polnoćku ne važi vice versa.....Moje Bošnje,prihvatite se,bolje vam je ove prelijepe religije,i ne morate biti veliki vjernici,samo se okanite nazadne i opasne religije zvane islam.Svima će to donijeti dobra.BiH će se stabilizirati,postat normalna država a vi ćete biti prihvaćeni u Europi i svijetu.Ovako vaši susjedi samo čekaju povoljnu povijesnu priliku da vas zakolju,siluju vam žene i djecu i otmu vam imovinu.Ha ja!
A što je Sejdo tamo tražio?
P.o.t.u.r.i.c.k.i prijem za p.o.t.u.r.i.c.e
zamimljivo je kako Alija Behmen dodje na bozicni prijem a na bajramski nije htio,e on je ateista, jos i samomrzac
lagumdzija nije ateista,on je vjernik musliamn ali liberalan!!!
Fali još samo Lagumdžija kao predstavnik ateista ispred Bošnjačkog instituta.