Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se sad OHR i PIC miješa u unutrašnje stvari BiH.A rekli su i nisu se već dugo miješali jer se radilo uglavnom o interesima SRBA i HRVATA.Sad kad treba prevariti Bošnjake naravno,umiješat će se. a sve za interes HDZ-a i Čovića.Sad 100%rade za interes HRVATA iz HDZ-a.Ili zašto se nisu umiješali da riješe pitanje crkve u dvorištu Fate Orlović,ili da riješe pitanje grubog kršenja vjerskih i ljudskih sloboda novim Zakonom o grobljima RS-a ili da riješe neustavno pitanje vlasti u Foči gdje su sve funkcije neustavno u rukama SRBA itd....
Zašto bi neko ko nije četnik dislajkao pilatov komentar. Četnici marš sa foruma. Eno vam dodik pa njega ljubite u dupe, Poslat ćemo vam i naša dva četnika fahra i zlatka pa ih guzite do mile volje
Borite se za prava novorodjencadi, ne mogu se sama boriti za sebe
Vidjet cemo nakon sastanka jeste li prijatelji BiH.
Ovdje se radi DA EU-a, Evropska Komisija, OHR, PIK, srbija barbara sa dodikom, lagumdzijom i covicem pokusava PODJELU drzavne imovine RBIH-e na ENTITETE i privatizaciju, pljacka prirodnih resursa RBIH-e i nestanka drzave BIH-e i Bosnjaka, ko to niej shvaio onda je toatalno sljep, glup i naivan ! DOK IMA OVACA ima i srbo vukova i krvave Bosnjacke vune !
dodik-lagumdzija-covic ZN.ACI da ce NJ.IH T.ROJICA im.ati KO.NTROLU PO.LITIKE o S.VIM KLJ.UCNIM OD.LU.KAMA I DE.CIZI.JAMA za dr.zavu i p.olitiku U PA.RLAMENTIMA A T.IME I U U.STAVNOM SU.DU I TUZ.ILASTVU ! i to s.ve uz po.d.rsku EU-e, Ev.ropske Ko.misije, O HR-a i P.IK-a ! G.dje o.vo jos po.stoji OSI.M U SJ.EVERNOJ K.OREJI !?!
D.odik sa lag.umdzijom i c.ovicem PO.KUSAVA staviti pi.june u U.stavnom S.udu i Pra.vosudju F.B IH-e i B IH-e. . TA.KO ce im.ati O.TVORENE ru.ke za na.stavak maf.ijsakog i n.eprija.teljskog org.anizovanog njih.ovog kol.ektivnog dje.lovanja i kri.minala , z.naci da ce "d.odik-lag.umdzija-c.ovic"
Pa dokle vise sa ovim vitalnim interesom??? Pa na kraju ce nam samo to i ostati, kada nam zavrnu sve pipe iz EU zbog Kluba Bosnjaka...
Pa bolje da ste imenovali Karadzića nego što ste Dzihanića!
I OHR i Inzka, i SDA i Živka Budimira nabijem na glogov kolac!!!
Kakav OHR... Ma oni da hoce, oni bi mogli sve promjeniti ovdje, ali nije u interesu nikome... Na sta ce pare dobivati kad odu???
Zar postoji i upravni odbor PICa hehehehehhe pa nisu nista puno ni pogrijesili kad su sebi dali takav naziv ustvari to i jesu.
e budimire koji si ti levat pa zar dzihanica da izaberete, doduse i jeste kriminalac kao i ti
STO SPROVODI PIK danas je SAMO nasavak AGRESIJE NAR RBIH i etnickog ciscenja Bosnjaka ! PIK je u SLUZBI SRBOPLACENIKA i SRBOFASIZMA teroisanja Bosnjaka i drzave BIh-e , genocidne srbije barbara i EU-e jednog od glavnih agresora i organizatora pogroma nad Bosnjacima od 1991-e do 1995-e godine ! PIK nastavlja APARTHEID i DINTATURU srbo fasizma i srbotatalitarizma nad Bosnjacima i drzavom ko i drzavnim institucijama BIH-e !
SANU Memorandum II radi punom parom, CILJ je da se odnosi izmedju Hrvatske i RBIH-e zagorcavaju a za to vrijeme genocidna srbija barbara ce trljati svoje genocidne monstrum ruke , znajuci da vremenom koje istice BIH-a nece slati "REVIZIJU TUZBE" protiv agresije srbije barbara ! Znaju svi dobro ko je bio agresor RBIH-e i Bosnjaka, ko najvise a ko manje, DOGOVOR milosevic-tudjman znamo svi a ko prvo TAJ SRAMNI I CIRKUS PRAVDE " HASKI TRIBUNAL" ! Taj haski tribunal koji je hinjski i perfidno oslobodio srbiju ko glavnog krivca za agresiju i sve babrarije i genocide u RBIH-i nad Bosnjacima i Hrvatima, oslobadjajuci takodje GLAVNOG LOGISTICARA i ORGANIZATORA svih pogroma i gencoda Bosnjaka i Hrvata "momcila perisica", HASKI TRIBUNAL nije dao do danas NI JEDNU PRESUDU glavnim srbskim monstrumima ko sto su milosevic, seselj, karadzic, mladic, hadzic itd, STO ZNACI da je haski tribunal JEDAN OD NAJVECIH NEPRIJATELJA Bosnjaka i PRAVDE! REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE !