Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roditelji su gori od djece . . Neiživljeni ahahhaaa
dobrodosli u 21. vijek vise ne smijes ni petardu zapalit da se neka pahuljica ne uvrijedi jer to vrijedja njenu seksualnu orijentaciju ili kucnog ljubimca
sad paznja trrba da bude 100%, u Srbiji djevojcici saku otkinulo pa vi gledajte
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svake godine ista priča, a sve više pirotehnike.
I neka je.Uvijek smo je kao djeca palili i veselili joi se
Šta je reć još pucaju😂
Kad bih birao između vatrenog oružja i petardi ja sam za ovo drugo. Uvijek se šenlučilo i opet če. Inače če nam djeca od aplauza padat od straha.
Samo kaznjavat kretene
petarde su obiljezje zaostalog drustva
Neku noc u Tuzli, skupila se balavarduja na krovu zgrade i rokaju, bacaju flase a’l niko ne dodje da ih bar upozori! Pitaju me djeca hocemo li prosetati, snjezic pada, rekoh: djeco ne smijem, ubit cu nekog!
A kako onda legalno mogu prodavati petarde, topovske udare i sl., ako je iste ilegalno upotrebljavati?
Jbte mene strah ostviti lampice na jelki preko noci a pojedinci kupuju “topove”!
Prosle godine dijete neko baci petardu na auto zovnem policiju Novi grad da bi mi policija rekla nova je godina ne mozemo mi nista.
Svake godine ista upozorenja a svake godine vatromet kao da imamo 10 fabrika za proizvodnju pirotehnike. Ko ne radi posao kako treba da li obićan smrtnik treba da kontroliše prodavaće ili neko drugi.
Napravio sam praćku čim čujem arlaukanje hodže sa minareta ispaljujem loptaste petarde nek se prepane
A kako je moglo za zeljin rodjenan? I ko je ono nolko platijo?
lokalni dileri petardama su u talu s lokalnim drotom...on im cuva kedja za mito...i tako je od rata...kaznu dobije sami onaj ko nije podmitio drota...
Prodaje ide legalno a za upotrebu kazne
Prije kao dijete jedva cekas novu godinu samo zbog petardi i vatrometa. Danas ovi zabranjuju a oni potrose na hiljade maraka na vatromet