Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a rekao sam ja : Najisplatnije je u bazenima uzgajati kalifornijsku pastrmku. Barem ima neke koristi.
Partizance najedes se ti muslimanima vancago mjesto sarme sutra
ne vidjeh gluplji komentar. pa sto se ne zove onda olimpijski stadion tusanj, ili olimpijski stadion grbavica. strucnjak malo si mi tanak u ovome. naziv olimpijski se moze dati samo olimpijskom borilistu. ovo ti je 100% tacno. a mi seljaci eto ko nesto nam znaci sto cemo ga mi zvati olimpijski bazen. sto se Zetra zove olimpijska dvorana zetra a ne recimo neka druga dvorana koja ima te dimenzije. dimenzije imaju veze sa sportom a ne sa olimpijadama. pa i na SP i OI i EP moraju biti iste dimenzije.
LOP0VIIIIIIIIIIIII IEDITE GO0VNAAAAAAAAA
olimpijski bazen je bazen koji ima olimpijski odredjene dimenzije a nema veze sa olimpijadom... ne pravi se pametan...
Svi na plivanje! Na optužbe da u BiH postoji 11.000 mudžahedina, portparol Ministarstva inostranih poslova BiH Amer Kapetanović odgovorio je da se radi o 11.000 naturalizovanih državljana. Broj boraca iz islamskih zemalja u bh. ratu nikada nije objavljen. Zagrebački \'Nacional\' je objavio da ih je bilo 6 hiljada. Takođe se nezna ni tačan broj naturalizovanih državljana iz islamskih zemalja, kao ni broj stranih državljan sa pasošima BiH.
Dje si ti novopeceni gradjane, nisam te odmah prepoznao :) Da ti nisi slucajno onaj direktor sandzaklija? xD
kao prvo da kazem da je pipo najgluplji covjek na planeti BIH4EVER kao drugo moram ponoviti da je pipo glupan zesci kao trece ako ko nije procitao prvo i drugo pipo je jedan obicni glupan a sto se tice bazena nek mu je sa srecom :)
naziv OLIMPIJSKI se moze dobiti samo ako je na njemu bilo takmicenje na olimpijadi. prema tome bazen na otoci nikako ne moze dobiti naziv olimpijski. isto kao sto stadion grbavica nije olimpijski.
@Ojha-Huzas!Nazalost,istinita realnost! :(
Kad će ljudi shvatiti da više nisu u kominzmu/socijalizmu??? Kakve bolan pare da grad obezbjedi? Majku vam djabalebarošku, još hoćete i na državne jaslice. Oformili klubove, pa sad sisaj lovu i nista ne radi. Ovo je kapitalizam Ako si sposoban, namakni sebi love preko sponozora, aktiviraj se, zasuči rukave i upri i zaradi znojem koju marku, a ne da ja radim i da mi odbija od plate da bi se finansirali i još takvi budžetski korisnici. mršššš Jesu li čuli za gašenje kluba???? nema para, nema kluba, nisi sposoban za to, mani se toga! Kakava pisma i bakrači!
Za tvoju informaciju, masa djece iz PK Bosna trenira u hotelu Holivud na Ilidži, jer su im tamo ponudili bolje uslove, a jedan dio djece je na Otoci, zato ne laprdaj bez veze i ne popaljuj maloumnike poput tebe koji jedva čekaju da prospu kakvu pamet. Da nećeš ti odvesti djecu sa \"tjelesnog\" na bazen i vratiti ih nazad, to bi bio samo jedan od problema u organizaciji, glupane glupi, ti si očito tipični balkanski isprdak, filozof, misliš da je sve u životu dovoljno poželiti i gotovo, riješeno. Očito si veliki poznavalac dešavanja u gradu.
@ komentar slazem se u potpunosti, mislim da ovaj portal pod hitno treba ukinuti komentare na sve priloge. Ovo je postalo leglo fasizma i dala im se mogucnost pljuvanja po svemu.
Ma kakvi Sarajevo i sport!?Cuj olimpijski bazen?Olimpijada pocinje na auto pijaci nedjeljom kad se takmice ko ce vise cevapa pojesti i piva popiti(a bogami i prdnuti!) Ojha! P.S. A da,i bosanske koride sam tu zaboravio ubaciti-ojha!
Hikmete, a korida, sport br. 1, to si zaboravio? Hahaha, potur.ice i plivački sportovi.... Pa ovdje kad se vaterpolo utakmica završi a da se niko ne uduši, to se smatra velikim rezultatom... Bješte lojavci, odakle vam to...