Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebem vam mamicu cetnicku smradovi kojih smo se trebali rijesit jos 95,
bio sam tamo i sve vido. vec tri godine idem na svecanost povodom DANA NEZAVISNOSTO BOSNE I HERCEGOVINE i sve je bilo uredu do sada. samo cu vam jedno reci, srpski narod i njegovi poglavari ( ako se mogu tako izraziti), pokusali su na sve nacine da nas uniste ali NISU MOGLI, jer mi bosanci / bosnjaci imamo ono sto malo koji narod ima. mi jesmo mozda mali narod ali MALI NAROD SA VELIKIM SRCEM. porucujem svima ostalima VI NAS NE MOZETE UNISTITI JER MI IMAMO JAKO MALO ALI MI TO ZNAMO CIJENITI.
Nešto mi pade na pamet kad su srbi htjeli da zarate sa bošnjacima poslali su onog blesavog starog svata da se kao srbin kurči po Baščaršiji. Baš nefer i podmuklo gurnuti nekoga da bude žrtvovano janje da bi neki danas imali vile i fabrike.
Imal ko da ga rokne, i njega i Dodika?
Samo kazna za islamske fundamentaliste. Moramo ih naučiti pameti. Još nisu shvatili da su gubitnici.
sisaj ga mileeeeeeeeeeeeee
Lajalice jedne velike pricalice smijeli iko damu pobije zubice . Hajde da vidimo ko smije i ko ima velika muda.
Hajde da vidimo imali iko muda damu razbije zube kao Selmici u Beogradu. Hahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahah
SRBEEEEEEEEE NAAAAAA VRBEEEEEEEEEEE
da sam znala da se nije moglo uci u salu ja bih prva dosla da provalim u nju!pa nema više smisla da nas magarčite neprijatelji Bosne i Hercegovine!
Halo Srbi,jebem vam i rod i porod pravoslavni
Hebo vas otac smrdski srpski i vlaski nasilnicki onaj....zemljotres vas puko Bogdom
AKO IMAŠ LOPATU NAJEDI LOPATOM VANAGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma djubreeee treba ga protjeratiii
Sad nas i u po Sarajeva karaju! http://www.youtube.com/watch?v=aEbfM-iT8Kg