Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu SFF a u Genocidnoj tvorevini zla GUSLARSKO veče na Palama.
Pogrešno. Naj im je veči kulturološki dogadjaj okupljanje četnika u istočnoj Bosni. Tu pokazuju svoje civilizacijske domete u protjerivanju svih novinara koji nemaju kokardu...
ipak se ne viđa de niro svaki dan. Đikani doveli zato Muhiku na Andrićgrad, Bošnjaci doveli De Nira, e moji đikančići
he he. pojedoše se.
Sarajevo i BiH su prepuni potencijala - medjutim problem je mrznja izmedju SVIH nasih gradova i sela. Najbolje rjesenje za BiH turizam su PAKETI GRADOVA, na primjer * 3 CITIES in 3 DAYS: Sarajevo - Mostar - Medjugorje * The best of Bosnia: Bihac - Una - Sarajevo - Boracko jezero - Mostar - Medjugorje - Neum. Ali kod nasih papaka danas se samo gleda koliko je turista u Sarajevu, Mostaru, Medjugorju, Neumu, a niko ne gleda KAKO DA SE POVECA BROJ U SVIM GRADOVIMA.
Vi sto dolazite i dijaspore skinuti obavezno tablice i u gepek. Prvo: ovi sitni lopovi ukradu tablice i traze 400€ da vam vrate tablice, drugo: ne vjerujem da ce neki lopov krasti auto bez tablica ;). Stetno...
Raspise Mile referendum i na temama koje se uopste ne ticu RS se hronicno pljuje po Srbima i RS. Pod kakvom vi frustracijom zivite muslimani, nije vam dobro uopste :) Auuuu sunce ti poljubim ;)
To vam bila zadnja recenica,moj vam karo bio pecenica!
Sarajevo je predivan grad mada ljudi ponekad znaju biti osorni, ali šta su sve prošli i prolaze u životu dobro je da su ikako normalni!
djevojka na slici 5 je prelijepa :))
Uuu što se srbi žderu po portalima...pa imate i vi svoja okupljanja po palama. Jest da vas malo blato zeza ali prevazičiće te to... ili uživate u blatu???
Roberte nemoj da te taxisti dignu na foru do grada je 17KM
Da li se nekom desilo da u zadnje vrijeme npr. u prodavnici u redu za kasu, muž i žena ili samo žena nešto pričaju sa djecom ispred tebe na nekom stranjskom jeziku, finski, danski.... kontaš turisti...a kad dođe da plati za kasom na tečnom bosanskom " i daćete mi molim vas ..."
šuti ba,oni su ti život spasili
@darkthron3 pa valjda bi trebala ta naša dijaspora bar malo i tog maternjeg jezika "u kući"
bas je lijepo osjeca se neka pozitivna energija
-- privlači ih kultura i istorija Više kultura, upravo gledam porodicu arapa u supermarketu, kako to zna naći mjesto za parking. Mnogo trošimo izjaviše ATapi klixu . Jest al u crnom ovi dva mlijeka , makarone i zamrznuto pile. To su veoma bogati turisti koji kupuju zamrznuto pile, samo da bi vidili sauidsijakog princa i ROberta Nira na SFF !! :))
Na slici broj 3 je turista iz Novog Pazara
eh, vidi ih što su nasmijani... pa da, lijepo je doći na dan, maksimalno dva dana i onda otići... Sarajevo je lijepo taman toliko!
@SheRains Ni toliko
@hermann hesse i to što kažeš....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)