Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkad nisam vidjela Bičakčića, ukrao je RVI oko sest invalidnina, kao direktor elektroprivrede kupovao neke uklopne satove od firme koju je vodila njegova zena (bez postivanja principa javnih nabavki), brooojne kuce su izgorile zbog kvara na instalacijama, a među policajcima koji dolaze na uvidjaj cak postoji i termin "bičakčićev sat". Eto to mi na um pade da napisem. Imalo bi se stosta rec i za ostalu trojicu, ali bas nemam ni vremena ni zivaca da sad o tome pisem.
@munjaa Hahahahah, to sto je bio najbolji student, nema veze s tim sto je najgori insan. Pozz.
@munjaa Bičakčić je imao u zatvorskoj pilani u Foči daleko najbolju normu ! Radio je ko singerica i zatvorenicima. U Suhom dolu je podigao i prvu poratnu mini hidrocentralu sa Slovencima. Stani ba zašto u Suhom dolu ? Pa zato jer nema vode a ima spomen ploče sa njegovim imenom !!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
VRATITE NAM EXPERTA ZA TUNELE NEDŽADA "sve po zakonu" BRANKOVIĆA ZA PREMIJERA !!!!!!
@Kenny Chesney, pod hitno uvest Ministarstvo Tunelarstva i njega za ministra al odma...ovaj će probit Prenj i Karaulu prije svih rokova...i onda lagano talgo vozevi kroz njiha
Dobri su. Ali za po 30g Zenice. Bicakcic prof lopovluka. Klix mi obrisa istinit komentar. Djeca se ne sjecaju pa brisu a mozda su i familija. Taj je lopov u dogovoru sa slovencima pripremio pljacku stoljeca od vlasnika deviza u ljubljanskoj banci. Strasburg ih je razjebo videci kriminalce. nije ga dzaba Bog obiljezio i sa glasom i sa stasom. Fuj !
bicakcicu q.rvin sine sjeme ti se zatrlo. Ti si nam htio ukrasti stednju ljubljanske banke s tvojom naredbom za prebacivanjem deviza na certifikate. Ljubim ti sisu mrtve majke u hladnom grobu. Ako fulim povrat od slovenaca, neces mi se smjeskati i udobno spavati kao sto rekoh, da ti zderes mesine a moja unucad makarone. Dil sa slovencima ces ispastat lopove pisani.
Stace oni komentarisati nesto kad su ista govna.
Sve po zakonu
haha kakav profesor takva i ocjena .. jedna solidna osmica
Edhemu Bicakcicu odgovor od Sarika Tare, najbogatijeg čovjeka u Turskoj a porijeklom iz BiH: "Ja vam želim puni uspjeh u tom projektu. No, moram vam reći sljedeće i nemojte me krivo shvatiti. Dovoljno sam bogat, a imam i dosta iskustva u ovim poslovima - ako realizirate ijedan kilometar autoceste po tom modelu, ja ovdje, pred svima vama, obećajem da ću ga pozlatiti”.
U Federaciji se građani NE PITAJU NIŠTA osim što Bakir smatra da Bošnjaci moraju dati glas SDA. E BAKIRE VIŠE NIKADA, I TO, OGROMAN BROJ BOŠNJAKA JE VIDIO DA SE TI OTIMAŠ ZA VLAST ISKLJUČIVO RADI TEBE SAMOG. Bakire doveo si nas na prosjački štap, napravio hrpu odvratnih tržnih centara od kojih si lično hajrovao, popravio koju džamiju i obogatio tebe do besvjesti. Sirotinji si za 20 godina vladavine otvorio sirotinjske kuhinje i čistu tešku BIJEDU i ZATO BAKIRE I NOVALIĆU NE NADAJTE SE
sve po zakonu
Vidi ove nebuloze, majko mila! Govna ocjenjuju govna! Pa nismo bolje ni zaslužili...
Iz Brankovića izbija hinjaluk.
Ne treba nista ocijenjivat jer ce koalicija SDA-SBB sve rijesiti. Naravno u svoju korist i Fahrinu. Avaz ce i dalje vrsiti pritisak na pravosudje, reketirati firme koje se ne reklamiraju, usvajati tajne mehanizme koordinacije, padace im zakoni na Ustavnom sudu FBiH, smanjice penzije i dodatno obespraviti radnike. Fadile oprosti sto narod glasa kao ovce i sto takvu kao ti uopste mogu biti premijeri.
Ko nas je sve vodio dobro postojimo ikako
Radili su "SVE PO ZAKONU".
Edhem Bićakćić - 000 bodova Alija Betmen - 00 bodova Nedžad Brankovć -0000 bodova Nermo Nikšić - 00 bodova
Plate nema,more bit bidne a more bit nebidne..Uglavnom i to je po zakonu....