Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sunce nase bosansko,lijepa si ko nasa BIH, pametnice Bog ti dao blagoslov I snagu,bice od tebe hajra.
Da ti opalim minus,ošto ništa nisi naučio o sitnoj i krupnoj buržuaziji,pošto ne pročitaš komentar kako treba,nego kao komentarišeš po svoje....djevojčica je aginsko-begovskog porijekla,znači da ima prolaz,jer je kao neke dreukčije krvi od obične raje,i nije u pitanju stranačka pripadnost,nego čistost familije-rase,jesi li aga,beg ili kurta-murta....
Ma da Bog da ona nama bila Vladarice Bosne,bolje bi nam svima bilo nego ovih 6 tokmaka sto ih sebi izabrasmo,neko vala kad je plemkinja,a jos I lijepa ,ne bi mi bilo mrsko da je proglase Kraljicom Bosne,,,hebem ti sve ljubomorno, dok je nase I uspjesno-hajmo pljuvat I omalovazavat,mufljuzi klosarski,nikad hljeba od vas nece biti,a ti Emice,princezo Bosne,ne obaziri se ti na nas,ti svojim putem,ljepoto Bosne Ponosne !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
svaka čast! :)
Nasiha Kapidzic Hadzic je veliko ime u stvaralastvu i najsvijetliji primjer Banja Luke. Danas Nasiha Kapidzic Hadzic u BanjaLuci nema svoju ulicu, a toliko je pomogla svojih knjizevnim djelima taj grad. Naravno, jer je Bosnjakinja, pa joj zbog toga nacional-socijalisticki rezim na cijem je celu genocidni tiranin Milorad Dodik ne dozvoljava.
Br.avo Ema! Neka je sa srecom
bas je nekako preslatka :D
www.bakssuzz.stiforprs,com
Mlada, pametna i prelijepa brate :-)
Zdrava i ziva bila, iskreno se nadam da ce neko od ove nase genijalne omladine doci u priliku da vodi ovu Bosnu .Sumnjam ali se nadam .
Ko je procitao nesto od Nasihe?:)
Izvanredno potanje! Bitno je da su se uhvatili njenog begovskog porijekla i prebrojavanja krvnih zrnaca!
Nesto u 4.osnovne...hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma bravo Ema!
Nije losa bulindža za iznabijati.
ti samo to sa materom svojom mozes po starom vasem obicaju, ti se karas sa materom a tata kara seku i tebe
Hmmm
Hmmm
Sta reci do inteligentno dijete. Sretno.
Nemoj da se ljutis sto ti pisem pesme Danka ti si svoju ljubav poklonila drugom o Danka ja jedino mogu da pevam o tebi Danka jer si ti zivot moj Boli, lijeka nema.
Pometi ih metlom sve gore u Americi
Kiks.ba: Portal za promociju "uspjeha" u inostranstvu
Veoma sam obradovan kada sam saznao za još jednupametnu bosanku jer gdje god dođu naši radnici, studenti ili đaci, pokazuju svoj talenat jer mi građani Bosne i Hercegovine smo talentovanog kova samo, na žalost, u svojoj zemlji niko nas ne priznaje ako nemamo nekoga iza leđa "da nas pogura"...!