Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne treba dirati plače prosvjeti, policiji i zdravstvu nego po ministarstvima kojih ima pitaj boga koliko, gdje čistačica ima plaču veču nego neko sa fakultetom. ukinuti im naknadu za odvojeni život koju su htjeli i da povečaju FUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJ
SMANJIT, ja kako nego smanjit! pa dje to ima, osim kod nas, da je placa u administraciji veca od one u proizvodnji!!??? dakle, smanjit place svoj administraciji sem policiji!
Ne, trebala bi biti država za tvog Fahru, Bakira, Hareta.....
eto moja stara je na budzetu TK, \"donja donja srednja klasa\" a ja na birou odavno sa fakultetskom diplomom...sta\'s ima nas i \"obicnih\" zamisli, nije bas da su sve porodice takve
Imas gomilu porodica gdje su i po tri clana zaposlena na budzetu!!!!
Živjela DRŽAVA ZA ČOVJEKA!
ma more mr.sh cisto sumnjam...jer porodice koje imaju zaposlenog clana na budzetu su dobrostojece porodice koje ocigledno imaju dobru stelu...stoga su vjerovatnije svi zaposleni na budzetu gdje je jedan tu su svi..sto more MRSH.