Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citajuci ovaj text, na par sekundi sam dobio zelju da upisem fax...
@Ja Jesam Alien Šta će biblioteka nekome poput tebe koji nisi pročitao ništa osim vesele sveske?
@Ja Jesam Alien ... lol ... ocigledno nikad nisi trazio nista u biblioteci, inace bi znao da se tu pohranjuju sve vrste gradiva, pa tako i u elektronskoj formi ... ali si se nasao kompetentnim da komentarises :))) Za tvoju informaciju, nije sve na internetu - naprotiv, tamo ces naci puno netacnih i nerelevantnih informacija. Za razliku od copy-paste sadrzaja kojima se ti sluzis, bibliotecko gradivo ima autora, recenzenta, izdavaca - pa u kojoj god formi bilo.
Sta ce im biblioteka pored scc a i one iz montane ste se dernja :)
Odlicna vijest. Saudijci su poceli da ulazu u obrazovanje u BiH a ne samo u religiju.
@bosnjakinja1992 Pod religijom sam mislila na finansiranje gradjenje dzamija, ali ne u negativnom kontekstu. Lijepo je graditi hramove (dzamije, crkve..) ali takodje treba gledati trenutnu potrebu drustva i sto je u odredjenom vremenu veci prioritet za narod.
@bosnjakinja1992 Nemaju motivaciju. Mozda ih to ne ispunjava. Treba paziti sto se cita, jer nisu sve knjige dobra za psihu (knjige o nasilju, ratu...)
Ta nece onaj krs od univerziteta u mostaru
Da se svi ovi projekti realiziraju sto vi pisete stalno ,do sad bi Sarajevo bilo ko Frankfurt
A da li će tu biti zastupljeno i istorijsko štivo i ako je već predviđeno, onda po logici stvari, a da bi sve bilo na svom mjestu i konstitutivno, podrazumijeva se da budu sve tri istorije zastupljene jednako pravno.
Projekat je jednostavan, zapravo kao jedna poduža kutija, ali da nije onih slova, za kratkovide, ništa posebno, samo bolje je i tako nego da se nešto poćne majstorisati, kao sa onim uvrnutim mostom, kod likovne akademije pa ispade zadnji cirkus.
Projektanti bi trebali da dopišu još jedan sprat za brojne prevodioce za ova tri službena jezika, koji evo sad egzistiraju unutar BiH, jer svako vrijeme ima svoje breme, pa evo ispade, htjeli to mi ili ne, da sa obzirom da se ja i moj jaran iz djetinjstva Ivica, više nikako ne razumijemo, pa se bez prevodioca niti na kafi ne možemo sastati.
zar Gazi Husrev begova biblioteka nije pridruzena članica univerziteta u sarajevu ?
bravo za saudijski fond za razvoj, hvala vam
Svaka cast Saudijskom Fondu, jos samo da i gradovi u unutrasnjosti imaju koristi od ovog projekta, distribucija elektronskih knjiga, sirenje znanja i slicno.....
Vanjski izgled vise lici na neku trgovinu ili neki poslovni objekat,tako jednostavno a tolika pmpa,bice kako neki rekose predizborni projekti....
Taman besplatan wi fi da studenti imaju gdje pdf-ove knjiga skidati
Hoce l bit kakvih skripti?
Hoce l bit kakvih skripti?