Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E svaka cast za dobar komentar. Bravo! Aplaudiram! Sta se moze kad baliye nisu navikle po Medzugorju bosonogi hodati i kamen obradzivati:)
kad je baliya bio spodoban da nesto napravi? njihov max domet je kahvenisanje, chibukanje i pushikanje , tracanje, besposlicarenje, pametovanje o politici i naravno ono u cemu su sampioni nad sampionima,... prosjacenje ili trazenje sadake kako se oni vole izrazit.
nigdje veze! Ama bas nikakve veze...
kakvog dobrog rezima.... pa po ledjima.... pa da vidis kako drzava funkcionira... ko nebi imao oraha u djepu-nebi se imao ceka plasiti.
kad si vidio hercegovca da sta radi ?????isto kao i rodjene sarajlije -lijeni ko psi
@west mostar sta bolan svrsavas nad ovom informacijom!? Tebi bi izgleda najdraze bilo da Mostar skinu sa UNESCO-ve liste svjetske bastine... i ti mi pises o seljakluku?! Ljakse... @Hal-Wa djelomicno se slazem s Tobom. Ali samo djelomicno! Znas nas, yebo ti nas... ;)
PAPCI, I DEDO I NANA SU IM SE VOZALI U AUTOMOBILU I RODJENI SU U NJEMU, PA NE MOGU BEZ NJEGA NI U KREVET, DA NE GOVORIMO O IZVODJACIMA RADOVA, KOJI SU HAPILI LOVU ZA FUSERAJ, KAO I NADZORNI ORGANI. PAPCINE SU SVI.
da seljacima oči svijetle , lijeva obala bi svijetlila ko las vegas. pozdrav iz HRVATSKOG MOSTARA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nema koristi pisati komentare, addmminissstrator svviinja baliyska sve blokira ili brise. yebo ti sebi mater lojavu smrdljivu poturcenu koopiile jedno mosnjacko
e ovo je drzava pokrala pare
Sa kojeg si ti brda skokn`o?
Kao sto je navedeno u textu, stara kaldrma je drzala stotinama godina i drzi jos uvijek. Naravno da je losa smjesa u pitanju i naravno da je neko napunio dzepove! U pitanju je bila ogromna lova koja se donirala za obnovu starog grada. za WEST MOSTAR: jos se nista ne zna, jos nista nije ustanovljeno;)
POLITIKA!
nemojte dozvoliti da se ovo nastavlja ....
STA JE SADA, DA NISU OPET HRVATI ????????????????