Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo jedan od primjera kako Ujedinjeni narodi peru ruke od odgovornosti za nesprečavanje genocida nad Bošnjacima u Srebrenici. ONI SU IMALI OBAVEZU I MOĆ DA SPRIJEČE GENOCID NAD BOŠNJACIMA U SREBRENICI - JEDNOSTAVNO TO NISU UČINILI. ODGOVORNI ZA NAVEDNO NE MOGU BITI PROCESUIRANI ZA OVO ZLODJELO JER IH ŠTITI IMUNITET KOJI SU U TO VRIJEME KAO PRIPADNICI UJEDINJENIH NARODA IMALI. U UNDP-u u Sarajevu od ukupnog broja zaposlenog lokalnog osoblja 95% su Bošnjaci. Stranci koji rade u UNDP-u ne mogu pogriješiti, oni su bezgrešni. Ako se kojim slučajem i desi da neko od njih napravi grešku onda je tu diplomatski imunitet. S R A M O T N O!!!
I opet će dobiti oni, smješteni po tuzli i sarajevu....Sve je u Srebrenici rađeno po različitim aršinima. oni stvarni povratnici dobijaju nešto, i to oni podobni, a najviše dobiju oni koji aktivisti za \"prava\" Srebreničana.... Čak ni sve žrtve srebreničke nisu iste, nemaju istu pažnju medija i političara.