Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se javljam iz Afrike, Mugabe-frajeru, nemoj mi Afriku vrjedjati. Ovde su ljudi mnogo kulturniji i civilizovaniji nego u BiH. P.S. Daco, uz tebe sam! Slomi bagru!
AFRIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nije da branim srbe, ali ovome paksuu treba suditi bilo gdje
Dodik i dodikovci mogu da rade šta hoće isključivo zato što su na drugoj strani nesposobni bošnjački političari odnosn sda-sbih, koji znaju pljačkati vlastiti narod ali se ne znaju suprostaviti fašizmu iz laktaša. A i narod koji glasa je glup.
A ti si kreten od čovjeka
a sta se drugo i nadati u genocidnom zahodu
molimo da ga vise ne vracate ovamo jedan komunjara manje
Sretno Damire! Tvoj je obrz cist, Vitin se i ne vidi od gov@n@
Kao prvo sudi mu se u BL zbog mjesta pocinjenog krivicnog djela za koji se sumnici, kao drugo ovaj ombducmen nije optuzen jer je dokaz u slucaju, snimak razgovora, napravljen ne po ovlastenju suda, i ilegalan je te se ne moze koristit u sudskom postupku. Drugo nije ti dozvoljeno snimati dok ti ne daju odobrenje, u pitanju je zakon a ne sirota tuziteljica koju razvlace jer joj je sef uvalio predmet.
damire imas podrsku svaka ti cast
da mi je razumijeti kada netko napise \"puna podrska ovoe ili onoe. Ma mislim se, jos bas te hrabri i karakterni, kao da bilo tko ima nesto od te vase kvazi podrske iz sobe svog stana. A sto se tice kvazi novinara, kakva drzava, takvi i novinari, a takvi i ombdusmeni, i na kraju takvo i sudstvo.Rezim-nerezim, to je dio ove drzave, pa samim tim i obraz svih ovih koji pisu protiv Dodika. On je na kraju krajeva, legitimni predstavnik svih vas koji se smatrate drzavljanima BiH, bio on idiot (sto i jeste) ili nije. a fala bogu, taj idiot ima i svog kolegu Silajdzica, pa se obostrano \"podrzavaju\", ali se oni makar iskreno i zaprave podrzavaju.
Ova priča je za\"vjerovali ili ne\",optužnica podignuta protiv čovjeka koji je snimao prijetnju upućenu njemu i to metkom u čelo i što je najžalosnije od tzv\"ombudsmena za ljudska prava u BiH\"i još jedna zanimljivost,taj vito korleone je\"dekan\"pravnog fakulteta u BL. Ovo suđenje je najobičnija farsa i politički obojena optužnica u izvedbi aktuelnog režima u rs-u.
treba ga bar 2god. u zatvor
kaletovic je neobrazovani primitivac koji radi po uputama potplačenog hadžiomerovića.
Manje mrzim ovog Č.e.t.n.i.k.a nego Damira....