Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A STO SE NE VRATIS U RODNI ZAVICAJ I SAM NE POMOGNES TRAZENJU MLADICA, A NE KEVCATI IZ SRPSKOG STANA U SARAJEVU.
Srbi i Amerikanci su jedini narodi koji slave poraze,tj. bitke u kojim su popusili kao niko do sad u istoriji-Srbi u Kosovskom boju,a Ameri u Vijetnamu! I nije mi jasno zasto se onda pojedini degenerici iz tog naroda,koji sam navela,javljaju i komentarisu praveci se da znaju historiju?!-Mozda i znaju,ali onu svoju umobolnu,iskrivljenu!
ziv je Draza umro nije dok je Srba s Romanije
MIHAJLOVIC je jedini patriota,koji je branio svoju zemlju,od stranih AGRESORA,kao i 90-ih,shto je chinio Sla,Gen,MLADIC i HADzIC i umjesto Njih posteni,moglo bi doci u zamjenu,Halilovic,i ostali njegovi suradnici,koji su unistili svoju vlastitu Zemlju !!!
PERO LEGENDO !
Što li ove POTURICE (TAKO VAS SRBE IZ BOSNE ZOVU SRBIJANCI) toliko uvlače u analni otvor srbijanaca kada ih oni nemogu očima vidjeti.Ispade da vi Srbiju više volite od samih SRBIJANACA.
Pa svako malo pogine po jedan mladic na podrucju sarajeva a za to se ne oglašava. Postrojbe Trećeg će isporučiti Mladića, zato hajmo Bosno svi za Treći!
KOJA REVIZIJA???..STA TI IMAS U GLAVI ZRNO GRASKA??? SVE BI VI PREKO TUDJIH LEDJA, DRZAVU NACIJU HOCE TO KAD OTPADNES ZA SAKU PIRINCA!
Jadna li je Bosna kada je građani Srbije (SANĐAKLIJE) brane.Ostavili su svoju otađbinu i brinu se za tuđu.
to oko dudlanja...pokazuje samo okolinu u kojoj si odrastao,muhamedanska gde je normala da se medjusobno zadovoljavate,cak vam je i verski obred nalik zabyjanju nosa u pedu lika ispred sebe! cisti i muhamedanac ne idu jedno uz drugo!
Može ali dokle još
mozes podudlati sve obrezane... jedan po jedan...a masala ima ih i cisto mirisu...bit ce ti pravi merak za zivot...! i naravno... REVIZZIJA TUZBE PROTIV FASSISSTICCKE SERVBIJE...!
MLADIC JE HEROJ I JUNAK! MIHAILOVIC JE BIO VODJA DRUGOG ANTIFASISTICKOG POKRETA U SRBA,PORED PARTIZANA U SVAKOM SLUCAJU VI SE MOZETE ICITI JEDINO NDH-AZISTIMA,TAKVA VAM PRIRODA...ANALNA..UVEK UZ OKUPATORA! STA RECI MUSLIMANI!
OGROMAN- PONIZ ZA SVE ZRRTVE I DRZAVU BOSNE I HERCEGOVINE...! Barasin intenzivno radi protiv drzave Bosne i Hercegovine...OTVORITE OCI...! BLJ.AK...!
Vec je bio Barasin prije par dana u tom CENTRU srpskih krrvolloka (beogradu) da potpisuje kojekakve sporazume o rattnim zloccincima...?!