Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj ko najvise pomogne udruzenju nezaposlenih lica \"Spas u Radu\" Tuzla koje djeluje na nivou TK i broji preko 5 ooo svojih aktivnih clanova.ko voli nek izvoli
ovaj kulenovic je veoma zgodan sve zene lude za njim
Jane, jel istina da si gay?
Nabijem vas
Glasajte ljudi za stranke koje nisu na vlasti kao npr Nasa stranka, SDU ili Boss. Ovi sto su na vlasti pokazali su da su nesposobni i obicni lopovi. Od dva zla bolje izabrati manje zlo!
J.Z. vam kriv sto nemate nista u zivotu, sem to malo para da platite net, idioti jedni iskompleksirani, koji se krijete iz vasih tipkovnica.. ima li vecih ublehasa od vas forumasa :))
Pa de i vi kakav projekat napravite, pa i vi cete podrigivat u hotelu europa. hahaha
A šta to nude Jan Zlatan Kulenović, Igor Stojanović i Momir Dejanović osim ispraznih parola? Kakva su oni konkretna rješenja ikada ponudili osim što hapaju pare od USAID-a i slicnih donatora?
jane zlatane, kakav je bio rucak u hotelu europe? jesi se dobro zamastio o donatoski novac? lopino jedna! cujem te kako podrigujes ubleho!!!
umjesto sto kritikujete jana i slicne njemu, bolje se manite neta pa \"supljirajte\" i vi :))) Ako je neko sposoban da \"kupi\" lovu na ovakvim stvarima, svaka mu cast, ipak je ne krade, nego koristi nacin da je dobije na posten nacin :)))
Svakako svi trebamo izaci na izbore i donijeti ispravnu odluku.Glasacu za one koji su se borili za nas građane,za smanjenje plata parlamentarcima i za šta sve ne. SDP će biti moj izbor
ma joj sve suplje price... ccc
Evo sta hoce nevladine organizacije: http://www.youtube.com/watch?v=Wd7XsFASYCM
To jane, cire im, ipak si rođen u hali.....