Pri kraju ukrašavanje grada
0
Ulice Sarajeva u prazničnom ruhu
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo moje Sarajevo,ma nek gori pa makar ,dušmani nek crknu!!!!!!!!!!!
@snjesko,MOGO BI TI DONIRAT LOVU ZA NOVE PAHULJE,LAHKO JE S MIDERA VAZITI,JESIL OČISTIO SNIJEG ISPRED VRATA?
Da, centar je okićen a mogli su malo vise okititi i druge dijelove grada.
heh, ovo zovete kicenjem grada? :D Zajecar je bolje osvetljen ozbiljon vam kazem, inace skoknite do Begisa da vidite novogodisnju caroliju ;) ove godine mnogo vise ulica okiceno i to led svetiljkama a i zgrade bljeste posebno za bozic i novu, ma Beograd bljesti jednostavno :)
Tipični balkanski primitivizam, u sve je umiješan nacionalizam.
jos jadnije
Bjedno,Bjedno!!!
Svaka čast, okićeno je skoro ko moje selo
Svake godine isto i pale se za SVAKI praznik! Nije to u redu...
JAOJ DEKORACIJE, DA TI POZLI !
moglo bi ovo i bolje, nije bog zna sta
Samo Ferhadija okicena.Odnosno postavljeni neki ukrascici koji se postavljaju od 1978....Svi ostali dijelovi,kao i da nije praznik.
eeeeee jadnog li grada, ovo nazvati gradom. Kakvi su gradjani, takav je i grad- jadooo jadni. balijsko selo
Ja zivim u Sarajevu, ne u Banja Luci, Mostaru...!!! Bosna i Hercegovina je moja drzava, a ne RS kao sto ti ocigledno mislis. Molim te da mi podijelis ljude po klasifikaciji: MI, VI, ONI, ONE, NJIMA, NAMA. Sarajevo nije grad pojedinacno neke skupine MUSLIMANA, SRBA ili HRVATA i OSTALIH. Sarajevo je glavni grad SVIH ljudi, narodnosti i vjeroispovjesti (BAREM JA TAKO ZELIM DA MISLIM).
Ja se evo godinama pitam kakve veze ima Nova godina s icijom vjerom..zavrsa jedna kalendarska..pocinje druga..ljudi uveli obicaj da to malo proslave, a sto da ne. A onda se neko nadje i kaze..to nijeu mojoj vjeri...sta to..pa po kojem kalendaru zivis. ZIVJELA NOVA GODINA..malo veselja..pa dok ima ima...dogodine cu plakati :)
@@Nezir - Sto mene pitate to??? Ja podrzavam ove bozicne ukrase i placam ih od mojih rezija i poreza komunalnom.. Po ukrasima se vidi ko je kakav covjek. A ja nesto nevidjeh bajramskih ukrasa kod vas.. Pa ti sebe upitaj: \"Tko su to MI, VI, ONI, ONE, NJIMA, NAMA??????!!!!!?????? Zar nismo SVI covjek?\"
Zar vi ne slavite Hidzretsku?