Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo kao onaj bajagin stari hit (noc,noc, noc totalni je mrak) a refren je "verujem-ne verujem"...
http://www.youtube.com/watch?v=B4msIAGbqwo :D Necko Polic i Fahro ce nam zamazati oci :D
Leži Mujo na trotoar i pored njega natpis PARALIZOVAN OD RODJENJA. Prilazi neka žena, stavlja pare u kutiju i kaže mu: -Moglo je biti i gore, mogli ste biti slijepi od rođenja!! A Mujo joj odgovori: - Kad sam bio slijep, uvalili mi neke lažne eure, zamalo nisam na robiju zaglavio...
Jutros opet nema rasvjete Hvala ekspertima u vladi
Nevjerojatno je koliko im be cili u nadležnim službama a i novinara smatraju ljude de bilima. Kao da je ljudima važno je li netko tamo negdje potpisao fakturu i šta je to uopće... Jedini rezultat kilavljenja ovih kilavih uhljupa- rasvjeta ne radi.
Ne treba paliti ko može nek iozvede iz stana sijalicu na svoj ćošak pa majku mu bosanci smo nismo hercegovci
Da te nije Alija svhetlost bi zvao mrakom. Ko da alija radi u valter periću
ETO UPALIŠE SE ULIČNE SIJALICE, A SIJALICE U GLAVAMA....I DALJE MRAK ČINI MI SE
e jbg ovo necemo vise moci obijat granape
eto sad mogu setat...
neka hvala bogu
Neka nam osvjetle i ove propale politicke dane..!
На три свето и на три саставно, Одлазимо на Косово равно. Одлазимо на суђено место Мила мајко, сестро и невесто. Збогом први нерођени сине, Збогом ружо, збогом рузмарине. Збогом лето, јесени и зимо. Одлазимо да се не вратимо. Текбир. Аллаху Екбер. Муслиман, а Србин. СПЕЦИЈАЛАН ПОЗДРАВ ЗА СРПСКО САРАЈЕВО ИЗ ТУЗЛЕ.
Poselamio te Hašim Tači, čeka te. poz
Jupiiiiiiiii ! ; )))))))))))
Penali samo penali! treba im sada naplatiti 300000 prikljucak samo!
E sad trebamo izaci na ulice ko divljaci i skakati od srece jer imamo rasvjetu
Poceli su vas navikavaat kao u titino vrijeme par nepar kad se smije vozit auto,et vam zlaje i njegove vlasti a scepo se smije njegovi su tornjevi osvijetljeni posto kad bi njem iskljucili on bi odma poslo zubca i pokajmeacenu i pticurinu da uhapse diroktara Elektro privrede,sad ce neki rec sta ima zlaja i scepo sa strujom ima ima sve od glave smrdi oni biraju direktora elektro privrede i pod njihovom je sapom i ako je placena struja mogu naredit iskljuci te ima i kasnije se samo kao izvinut i slagat nesto bilo u kvaru...
Ima li KS budžet? Može li taj budžet vršiti servisiranje svojih obaveza ili ne može? Bilo bi bolje istražiti kuda i u šta se sve odliva budžetski novac, na kakve sve gluposti i naslijeđene obaveze pa onda progovoriti da li je isključenje ispravno ili nije. Ima mnogo budžetskih stavki rashoda koje treba ukidati ili reducirati.