Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma iskreno lomim se kome dati glas al SDP bez zlatka sigurno sa zlatkom nema sanse to je lopina ba.msm da ce opet nas nagurat u nac. torove itd....
HEĆO je lopov koji je unistio ZEnicu! Zenica je nekada bila najveci industrijski grad! Prvo je SILAJDZIC za marku prodao ZELJEZARU pa je Heco dosao i dokrajcio nas sa zatvaranjem rudnika i svega ostalog! Ako ova vlast ostane jos 4 godine, u Zenici ce psotati nemoguce zivjeti! zato naprijed sdp!
@Max Upravo tako! Forsirati domace firme i domacu snagu! Zato naprijed SDP, skinite sa vlasti najvecog lopova od svih Heću i ulozite u energetiku i rudarsvo koje su nam najjace stvari!
Svima dati podjednake sanse! Omoguciti da i domace firme ucestvuju i rade na ovim velikim projektima a ne kako je to Hećo i njegova banda zamislila da se sve sto vrijedi i sve sto valja da strancima da rade jer su nasi kao nesposobni da rade! Do prije par godina smo znali praviti tunele, danas kao neznamo. Do juce smo pravili hidrocentrale ali od danas neznamo niti imamo opremu! naravno da nemamo opremu kad je to Hećo i njegova banda sve rasprodala za male pare svojim jatacima!
to zlaja majstore, ne može se struja prodavati onako kako su to zamisili hećo&silajdžić.
Tako je... na vlast, pa skinuti korumpiranog Hecu, i pravim projektima dignuti zemlju, a pravi i gigantski projekti su upravu u energetskom sektoru. Puno srece, i do pobjede u oktobru