Ministarstvo zdravstva KS
0
Ukupno 17 miliona KM za obnovu Ginekologije
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sad ne valja ni sto su u Jezero ulozili,pa stvarno ste stoka...uvijek ste vi pamentiji od svakoga i imate uvijek pametnija rjesenja. Super da su ulozili taj novac, vrijeme je vise da i trudnice radjaju u normalnijim uslovima...
bolje i daleko korisnije bi bilo da su ta sredstva ulozili u izgradnju zatvora za mlaoljetnjicku delikvenciju ili da su rekonstruirali vec gotov objekat na Humu - time bi motivirali mlade da rađaju djecu u psiho-sociolno zdravoj sredini.
17 miliona za porodiliste gdje rodilje borave 24 h ili par dana a bijela kuga hara sarajevskim kantonom, i otkud im toliki novci?
Biće tu dosta para da se poprave krvne slike Cupplova i drugova. Nije tačno Ministre da se ne mogu skupiti pare, skupile su se putem samodoprinosa i tako je klinika i napravljena, a onda su nam počeli uzimati pare kao da je privatna... Planirate li i sada reprizu ???
Masallah!!!