Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocelo je odlicno, ali nazalost previse smo lijeni za neke promjene.
ma ti si budala
REVOLUCIJA JEDINA SOLUCIJA! PODRSKA SALEMU!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta je ovo. Kako Fahro poce preuzimati presude niti on ode u zatvor niti ove palikuce. Sljedeci put kada budete organizovali proteste palite Toranj i Poljine, a ne zgradu Predsjednistva koja je vlasnistvo svih nas. Jedino sto mozete dobiti s tim je da nakon sto neredi prodju komplet renoviraju zgradu i imaju bolju nego sto su prije imali.
Nihad Trnka zvani Tajso
Onda se neko pita zašto je sigurnosna situacija ovakva kakva jeste. Dok se u ovoj neorganizovanoj državi raspetlja ko je nadležan okrivljeni se samo cereka od zadovoljstva. Možda je trebao spaliti cijeli grad... Nije bitna politika. Bitno je uništavanje društvene imovine. Eh, to što papak mrzi grad druga je priča. Uzmimo im državljanstva.
Sud nije znao da nadležan ! Ali čovjeku se ipak sudilo i IDEMO NA SLOBODU ! Gotovo !!!
SALEM HATIBOVIC NARODNI HEROJ PO MOM MISLJENJU,SAMO STO GA NISMO ISPRATILI DO KRAJA,ZIV BIO SALEME!!!!!
@Destroyer5 *ebem ti majku i kćerku, vidiš da će biti djece.
islamisti oslobodili isilovca.
fahro sredio da se njegov pulen oslobodi
Tako do obično biva... masa krene, a jedan naj**e... u ovom slučaju Salem
ARE YOU FKIN KIDDING ME
Jel ima nekih bulinih sinova ovdje da se porjeckamo
@sabrijajebog srbe name vrbe srbi smrde.
I nek su ukinuli presudu, moj Saleme, da tebe ne bi, ne bi ni novog trotoara. Inače, 100% je potvrđeno da su se obje zgrade samozapalile, i da tu ljudskog faktora uošte nije bilo...Nezavisno pravosuđe BiH
Salem je prvi čovjek koji je digao pobunu protiv ustaške vlasti u NBH-aziji. Njegovo djelo će ostati zapisano u istoriji Bosanaca koji su se pobunili protiv buržoaske oligarhije, stranih okupatora i domaćih izdajnika. Živjela Bosna i Bosanci.
ne kenjaj komunjaro
@saraYevo Jedan hrabar čovjek, Bosanac od 58 godina je istjerao 100 uhljeba na ulicu.
Je li to znači da sad može paliti ko šta hoće i da za to neće odgovarati?
alah ga nagradio
alah se uvalih