Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Afera Reket - on i Lagumdzija; nikad procesuirano
Većina klix botova se nije bila ni rodila kad se ovo dešavalo..toliko o radu našeg sudstva
GOFNO KOJE STOJI IZA TIBRA ZAJEDNO SA RODJAKOM TIHOMIROM BRAJKOVICEM IZ KISELJAKA! IDEMO HAPSENJA!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Damir je pravi SDP kadar. Korumpiran do kosti.
Sta mu je Tihomir Brajkovic Tibra, od matere rodjeni brat?
Nece on u zatvor. Hamdi Lipovaci, bivsem sdp gradonacelniku Usk, .. je nadjeno da je uzeo lovu od sportski tribina koje su isplacene u ugovoru a nikad napravljene, ista stvar sa odvodnim istalacijama. Nije u zatvoru eno ga s Fahrom obilaizi litije. To je samo manji dio kriminala..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako SDA montira kojekakve procese samo da otežaju Bećirevića na izborima a ima najbolje šanse da ugrozi Izetbegovića. Dobićete vi svojih 100 km i malo sadake,bijedo.
Narodu treba vratiti sigurnost i povjerenje, danas prijaviš korupciju i ostaješ bez posla.
Zbog ovog lopova ostaju trajne posljedice na Sarajevo. Dovoljno je vidjet ono ruglo od tibre i sve ce biti jasno. Efendicu svaka cast za sve sta je uradio u Novom gradu uredjeno lijepo sa nekim planom i programom.
J.. li te babo hazim
Naklepas milione i onda se godinama to povlači po sudu, pa naravno da se isplati.
prodali pola Alipasinog sve uz tramvajsku i ništa,dogovor afera za aferu
Ovaj lopov se provukao ispod radara
SDP-ov Asim Sarajlic,nema nikakve razlike izmedju SDA i SDP.Cak SDP ima vise afera ako se uzme u obzir koliko su malo bili na vlasti.Da su vladali koliko SDA mi bi danas bili duplo siromasniji,oni bi sve zivo opuhali.Dovoljno je vidjeti ovog krimosa i onog Lipovacu,lopovi sa dna kace.
Pa i budali je jasno da je ovdje cisti kriminal na djelu.
Jes se udebljao ocito mu dobro ide vidjet cemo do kad
Samo osudite ko je lopov,šta je sa Novalićem i malinarima ,šepuri sr po SFF ko da je najbolji ,teškp narodu kad se opanak popapuči
Lopove sve procesuirati. Sta treba, ovoga pustiti jer SDA vise krade. Koja logika. Vi ste vise krali nego nasi. Tako nam i treba. A ovi botovi koji brane i "nase" i " njihove" kad bi sabrali koliko ukupno imaju para njihovi i nasi,to bi bilo kolko ovaj za jedan dan potrosi.
Lopov najveci kao i njegov gazda i branitelj Davor Martinovic vlasnik Euroherc i Adriatic osiguranja
Imam osjecaj da ovo SDA sve planirano radi. Kako to pred izbore da se ova pitanja otvaraju? Sta da mi ocekuje mi? Ili Muriz za ubijeno djete? Zlocinacka stranka, za mene licno poredjujem ih sa naj vecim neprijateljima ove zemlje.
Sta da ocekuju roditelji ubijene djevojcice Dzene Gadzun cije se ubistvo zataskava,a znamo da su je ubili nesposobni doktori clanovi Nase Stranke?
Protiv Radeljaša prekinut postupak zbog smrti a ilegalno stečena imovina ostaje djeci... oduzeti sve!!