Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ima para, putuje i sa viznim rezimom...ha ya jedino je smor smarati se po Sarajevu oko toga, ali zacas se sredi :-)
Oni (Srbi i Hrvati) koji se smiju tuđoj nevolji (bošnjačkoj), više su rekli o sebi - nego o nama. Ali sve se vraća - sve se plaća. Samo strpljenja.
TJES\"TE SE TJES\"TE,B.A.L.I.J.E.....NIKAD,ZA NIKAD...
ja sam svoje stare smrdljive cipele, od pokojnog amidze poslo za deutschland. halalio sam ih.
Od tebe nista bolje ne mogu ocekivati, iznenadila bih se kada bi bio kulturan, svaka cas pojedincima,a li vecina Bosanaca su nekulturni i primitivnu. Stvarno trebas poraditi na svom prostackom jeziku, da ti ga neko ne ocapari.
a tebe sandra treba nabiti na k u r..c
Treba vas Bosance zaliti kada vrijedite kao hrpa starih cipela sto se zakuplja za stup \"srama\". Eto koliko vas Zapad \"voli i cijeni\"! Kakva ironija!
normalno da ce pustit mozda albanija nije tolko ni spremna ali i to je eu i sa tim se zavrsava prosirivanje posle preostaje samo jos punopravno clanstvo a bice i to. pa mozda i braca turci nekad da udju
Opet ova slovenacka K\' RAVA lupa gluposti da nam se dodvori da kupujemo slovenacko smece jos vise,fuj,gadi mi se njeno licemjerstvo. Nadam se da nece nju niko slusati.
CCCCCCCCC KOJA BOLEST OD OVOG FORUMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PA UKIDANJE VIZA NIJE SAMO UZETI PASOS I ICI GDJE TI JE KUR. CEJF MNOGIM LJUDIMA TREBACE 1000000000 GOD DA SKONTAJU NEKE STVARI A NEKI NECE NIKAD !!!! OVO JE FUJJJ SAMO STA VALJA TE PO OVOM FORUMU CCCCCCCCCCCCC KO IMA PARA OPET CE PUTOVATI ILI SVIZOM ILI BEZ NJE,UKIDANJE VIZA NIJE SLOBODNO HODANJEEEEEEEEEEEEEEE AKO IMAS PASOSSSSSSSSSSSSSSS OPETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT NE MOZESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS HODATI TEK TAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJEB. VAM MAM. ONU LEVATSKU BOLESNU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U oktorbru, bice u novembru, u novembru bice u decembru. Bice bolje, sta me vise loze, crnom bosnji gore biti ne moze :P
Ukinuce nam vize 100% i to 2010. Hidzretske godine! ;)
mozes ti kmet putovati ali se moras vratiti, i zabranili su srbima i rumunima pravo na rad na zapadu, dok se zna da 100% srba nema sta jesti a kamoli putovati
EVO JA SAM LICNO DANAS OVDJE U LONDONU PROVJERIO OVU INFORMACIJU I ONA JE TACNA. RAZGOVARAO SAM I SA LJUDIMA IZ ENGLESKE VLADE I MINISTARSTVA VANJSKIH POSLOVA KOJI SU MI OBECALI DA CE SVE BITI U REDU. SVI SU REKLI U NOVEMBRU ALI NISU REKLI KOJE GODINE. JA SVAKAKO IMAM SRPSKI PASOS POSTO SAM IZ NOVOG PAZARA, ALI DRAGO BI MI BILO DA MOGU I SA SVOJIM BOSANSKIM PASOSEM PUTOVATI PO SVIJETU.
Ma zaboli me!