Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se ovi ljudi pate.zive od dijalize do dijalize kojaje svakodnevna..sve cestitke !!
Ako se prijavis za donora poslije smrti,koliko vremena prodje prije nego pocnu presadjivati?
@Optimus Ako se ustanovi da se moze izvršit donacija organa poslije smrti (tj. ako su dobro očuvani) kreće se odmah u proceduru i proces vađenja organa i presađivanja potencijalnom primatelju se obavlja u roku od 24h
Neka vade sve iz mene onda,ali samo neka se uvjere da sam stvarno mrtav.Ne bi mi smetalo biti takav donor.Vec da se studenti uce na meni seciraju i sl,to je druga prica.
Čestitke, ali taj broj se mora povećati. Pogledajte malo uspjehe ljekara u Tuzli; svake sedmice nova ziva transplantacija bubrega.
Kod nas je sve obrnuto ovakve vijesti trebaju imati najviše komentara i čestitki sve dok je ovako nema nam napretka
Neka požive
posebne cestitke najvecem gospodinu ukcs prof.dr.benjamin kulovac.
te doc.dr. Damiru Rebicu .
student iz travnika može li jedno pitanje? jesi li ti završio fakultet zdravstvenih studija u sarajevu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A oni debili savjetnike zapošljavaju ... ? ? ?