Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"ujedinjena opozicija" ili u prevodu ujedinjeni lopovi, jedan Huseinagic koji je clan vec jednog upravnog odbora tacnije odbora UKC-a gdje prima ogroman novac nasao govoriti nesto o nekome, Sabahudin Imamovic koji je direktor ili koji vec kl***c u Revdi koja nije platila porez i jos mnoge stvari toliko godina... i da se ne nabraja vise, oni traze od nekog nesto pfff
i ne samo to, kazu da se nije dostavilo opcinskim vijecnicima nego clanovima kolegija, pa ko cini kolegij ako ne predstavnici stranaka koje cine opcinsko vijece, a koliko znam da je bas u Tuzli prvoj zapocela praksa da ako je neko nezavisan clan OV da moze biti i clan kolegija. Sta oni zapravo pokusavaju sa svim ovim???
Hoce da se dokopaju fotelja, providni ko staklo!
Pojdinacno nam unistavaju zivote, a ovako ujedinjeni samo jos gore stanje mogu napraviti, ne zna se ko je vise tu da radi u interesu gradjana SBB, SDA ili HDZ, svi samo svoj interes gledaju.
Pa da li je moguće da su se najveći kriminalci javili da komentarišu nekoga i nečiji rad, pa kako vas nije sramota bando lopovska!
Djavo rekao da nije zadovoljan, onda znaci da je sve itekako u najboljem redu.
pa naravno da su nezadovoljni kad nisu dio vlasti. Koja tragikomedija.....negdje se kolju, negdje se za ručice drže, a svugdje zajedno kradu.
Samo se pitam jesu li ovi lopovi iz SDA recimo pa zatim iz SBB opce svjesni koliki su oni ublehasi i koliko su bas oni unistili ovu zemlju i koliko je gradjastvo kivno na njihov kriminalni rad.??
Oni su uvijek nezadovoljni kada ne mogu krasti.
SDA, HDZ i SBB sve sami kriminalci i oni su sebi dali za pravo da ne budu zadovoljni nečim, pa bagro narod nije zadovoljan vama!!!