Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošla bratija u Hrasnicu , ali je.ao porolaz kroz \"Čečeniju\" hahahaha
Gledali čuvari ligu šampiona..
Durmić Namik i Spahić Imsad,već su ranije bili u bjekstvu oko 2 mjeseca,predali se prije otprilike mjesec dana a prošli vikend su bili kod kuće na dopustu,sinoć ponovo pobjegli.Toliko o našim zatvorima i čuvanju ubica.
@@bosanac nisam uopšte rekao da im treba oprostiti, nego samo ovo posmatram kao činjenicu, da su ovo djeca proizašla iz rata i to gledam kao upozoravajući momenat... černobil ima svoju djecu, sarajevo svoju. ah da, konju glupi!
Klosari treba im udvostrucit kazne, samo ima ovdje bas dosta glupih medju njima kao onaj sto je sluzio 8 mjeseci smjesno
\"ćuvari\" se pise sa tvrdim č... A koliko sam upoznat, tako se i izgovara :)
ja i to ih opravdava sto su oni imali 10 godina 92. ma trebas im oprostiti i neka ti sve pobiju konju glupi
godina i 6 mjeseci = godina ipo..
to se kaže, ufatili se noge,moreš mislit koji je to zatvor i ćuvari
Kaže: Smajić Adnan (1981.) na izdržavanju kazne od 1 godine i 6 mjeseci zbog rasturanja droge. Pa onda: Odbjegli Adnan Smajić (1981.) na izdržavanju je kazne od godinu i po zbog droge. Kakvi nepismeni ljudi ovdje rade...
Samo ne kontam koja im je to logika, bjezati iz zatvora zbog godinu i po.
svi su oni bili stari desetak godina 1992 godine