Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A imena, ne inicijali, nego masna velika slova i na stub srama, sta ih krijete!
Narod hoče imena tih kriminalaca, a ne nekakve inicijale !!! Hočemo da ih javno pogubite !!!
havlaa
@me Eto, meni su klepili u Lu.kavici, a našli na Ali.pašinu. Pali poslije nekog vremena. Mješovita ekipa, i iz Luka.vice i iz Feder.acije. Baš ovakvi likovi broje krvna zrnca i baš im se mnogo je.be čije je auto
A Dodika......kad cete njega uhapsiti ? SIKTER
zaboravili lopovi uplatiti na vrijeme nekome od vodecih politicara! :)
Naravno, Istocno Sarajevo....Sva auta ukradena kod nas zavrse tamo u roku pola sata (i moja su, jedno zahvaljujuci dobrom Samaritancu pronadjeno u Lukavici)....A sta rade nasa vlada i policija (osim sto suradjuju s lopovima)? Zasto ne stavi Kanton naprimjer kamere na svakom izlazu iz grada, narocito prema RS? Kakvi inkompetentni ljude vode nas grad i nasu drzavu....
sad neka im zaplijene i kuce i sve sto imaju ako ne nadju aute...jedino po dzepu-zatvora se oni ne boje,oni i iz zatvora rade svoj posao..
pušteni su do sutra ujutro krađa auta se nastavlja neometano ovi sigurno zaboravili dati reket MUP-u
VRATITE MI GOLFA )-:
Dejan Vukovic mafija u Opel Tigri
A kada ćete političare, krenuti da hapsite ?!?! Zbog fašista kao što su oni, na ovom Balkanu vlada prokleti nacionalizam i fašizam !!!
U Kini se dileri i mafijaši, na javnome mjestu pogubljuju !!! To hočemo i mi !!!
izlaze za mjesec vani... ne znam sto diraju ljude...
Gdje su imena ? Jesu li izvršioci krivičnih djela maloljetni ? Da li su se mogli ranije uhapsiti ili su hapšenja tempirana za ovaj datum ? Da li ste dobili odobrenje političkih struktura glede hapšenja kriminalaca?