Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pop.usili ste ga u Sarajevu onoo pravoo,sada cet.nika nema ni na vidiku.Sad ga pod.uvaj malo svim Sarajlijama. hahahahahhahhahaahhahahahaah
Ratno Sarajevo je bio puno logora za Srbe. Hoce li to jednog dana doci na red ili ce taj sud vjecito zamlacivati javnost ili pokusavati da odrzi privid objektivnosti ovakvim optuznicama.
Halo, prvo se informisite ko su bili HOS-ovci pa onda lupetajte! U HOS-u su bili bosn.jaci, hr.vati cak i albanci. Pogledajte spomen plocu gdje je ub.ijen general Kraljevic pa onda nesto lupetajte kad procitate imena boraca koji su snjim pali! Da je HOS ostao ne bi sad imali problema sa sr.bima, jer bili bi svi preko drine. Al pi.cke iz hvo-a su ih smaknuli, sr.bi im zamazali oci i oni nasjeli... Eh moji \"havajci\" kako vas nije stid bilo saradjivati sa onima koji su poub.ijali hiljade vasih hr.vata po vukovaru i posavini?! Smijesni ste kad uzvikujete za dom spremni, taj pozdrav pripada HOS-u a ne vama, i jos se vi smatrate ust.asama? Pravom ust.asi nije neprijatelj mus.liman vec sr.bin! HOS je bila najbolja vojska, procitajte malo o toj vojsci pa onda lupetajte! Evo koji link :) http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/157902_154622394634165_1826226533_n.jpg http://bs.wikipedia.org/wiki/Hrvatske_odbrambene_snage http://www.youtube.com/watch?v=X2jGMHCHv7Y
Dosta je bilo pisanja laži oko Trusine i navodnih zločina ARBiH. Ovo je pravi zločin, i ovo treba proceusirati. No ipak Hrvati ne morate se toliko bojati. Srbi su počinili 97% zločina na područiju bivše SFRJ kaže CIA, a Humans Right Watch kaže da su počinili 95%. Matematički sa ovim podacima dokazano ko je genocidan narod.ne može nečijih 1 % zločina biti isto kao 97% drugih.
došlo vrijeme da se i oni procesuiraju, a za vas sto pišete o HDZ i kako ih dodik ljubi, malo pročitajte ko je bio HOS i kojoj su stranci i strani pripadali. Jesu li bili HDZ ili HSP
Ima njih jos,jako puno..pitajte u Ljubuskom za jednog iz Ljubuskog, sa mjesta Mostarska vrata , on je donosio srpske usi i noseve u kesi i bacao ih po kaficima na sto u Ljubuskom!A Milorad Dodik ih danas ljubi, te iste HDZ-ovce koji su to radili. HOS nije ni izbliza nesta uradio koliko su uradili HVO-vci.Raspitajkte se vi u SIPI sta radi taj ratni zlocinac, kazu da sada stanuije negdje u cebtru Ljubuskog kod bolnice kazu(ako tu i ima bolnica).Nisam siguran ali mislim da se preziva DZEVLAN kako sam uspio saznati.Prvo su kasapili Srbe a onda i Bosnjake.I danas uzivaju SLOBODU a trebali bi biti iza resetaka!
Ma daj, zavjera! Nisu oni krivi! Dretelj je bio samo kamp za izbjegle osobe kako 92 tako i 93/94... HVO ih je te \"zatocenike\" stitio od podivljalih paravojnih formacija u HRHB. I sam potpisao da sam \"dobrovoljno\" bio u Dretelju, dakle... MY ASS!!!