Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA PRAVDA JE SPORA ALI CE DOCI KAD TAD.TREBA OBJAVITI KOMSIJE CETNIKE STO SU UBIJALI CITAV RAT SA MRKOVICA [SPICASTA STIJENA]NA SADRENIKU 100 CIVILA, SA BIOSKA 100 CIVILA PO HLADIVODAMAI GAZINOM HANU,SA HRESE IBORIJA PO OBHODI ,VRATNIKU ,SKALJINOM S.IPOCITAVOM SARAJEVU ISTAROM GRADU. A TO SU SVE NASE PRVE KOMSIJE KOJE HOCE DA SA VRATE NA SVOJE MISLE DA SE TO ZABORAVILO PRVO MORA DOKAZATI GDJE JE BIO OVOLIKE GODINE,TREBA OBJAVITI SPISAK GDJE SE NALAZE OSUMJECENI , IMA IH U KANADI ,SAD ,LUKAVICI ..SRBIJI ARIZONI .
Naravno, to je jedino što ostaje kao odgovor svetosavskom mitomanu koji je navedenu radnju imao prilike učiti kod Pahomija i Artemija.
Barabo, dedera mi ga popusi!
Mufljuz papčino i ti imaš obraza nekome govoriti, posrbljeni ciganski svetosavac kao ti?????
Papak, ne kaze se \"djesu\" vec _gdje su_! Jebo te hodza muftija ili hafiz koji su te \"opismenjavali\"! Sad hoces reci da ti imas obraza i vjere ili se nisi dobro izrazio. Jeli to obrazli kad ti je pradedo pogazio svoju lkrscansku vjeru i vjeru svojih vladara , kraljeva i kraljica i poklonio se zulumcaru i najvecem i najgorem okupatoru kojeg istorija pamti? Dobra ti je ta logika!
Na drzavnom poljoprivrednom dobru Branjevo djesu drzali zarobljene Srebrenicane i djesu ih ubijaliii, mucili, bile su drzavne stale. Sad je tu napravljeno novo srpsko naselje a na mjestu tih stala napravljeni su sportski tereni kao da tu nista se nije desilo, to mogu samo oni dabogda se u rodjenoj krvi kupali dabogda ih kuga zatrla, njih netreba u ljudsku vrstu ubrajati to nema ni obraza ni vjere dabogda im se korjen zatro.