Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da je doslo vrijeme za naplatu duga ovoj cetvorici!!
UDRI STOKU!!!
https://www.facebook.com/pages/Cialdissima-BiH/322663204588967?fref=nf
pa kako to, a oni su se zakleli da ce se boriti za red i zakon?? ako se dokaze krivica, dozivotna zabrana za rad u policiji.
"Među osobama koje su ucjenjivali je i aktuelni federalni premijer Fadil Novalić." Ova rečenica se mogla bolje složiti jer ovako u kontekstu je dvosmisleno što pokazuju komentari. Može i da je on ucjenjivao i da je ucjenjivan, a istina je ovo drugo.
ŠTa je sa hapšenja glasnogovornika mup-a TK zbog lažnih izjava tokom protesta?
lik5555 upravu si sad je on tu da vedri i oblači , i ucjenjuje takva mu je pozicija
Kada treba da se izvrsi policijska racija, kriminalci dobiju dojavu iz MUP-a da dolaze po njih. Svaki put ih kao "ne nadju". Ovo nije policija, ovo je sljam kriminalni koji postoji samo da se kusura sa ljudima koji mjesecno primaju 200 KM.
Odmotava se klupko!! IHA!!!!!
Pustit svih četvoricu, i to odmah ... Pa nisu oni mogli predvidjet da će Novalić jednog dana Premijer biti .... ! ! ! Jbg. dokle smo mi dogurali, kad se od policajaca trebamo više čuvat nego od kriminalaca . . .
Bjezi ba reketiraju se ljudi svakodnevno, znamo ko puca po Tuzli i hoda kao da se nista nije desilo ! Ovo je cista politicka igranka i nek su ih uhapsili ako su krivi. Al go prevarant napolju, sa oruzjem, ma nemam rijeci !
jarane, filmski, posto hadžo premijer i pohapsio odmah sve uhljupe koji su ga muzli. svaka čast.
a ko muze rudnik banovici? i ko je postavio premijera ?
a ne smije sipa uhapsiti Kuku iz Banovića :D
A čaršija je ovo znala godinama!
samo 4????hej bog te vidio tuzla puna mafije a samo 4 covjeka uhapsena .....pa sta je sa bracom mehic...sta je sa mirse svicarca grupom...sto ih stiti mup tk.....sto nisu onda pohapsili cijeli mup
Ucjenjivali ga u vezi sa saobraćajnim kaznama? A što nije jednostavno platio kaznu?