Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrdo odro bi kozu sa tebeeeeeeeeeee
No sikiriki, Primice 100 ak metara kite u KPD Zenica kao nagradu za \"zivotno delo\"
posto sam zivjeo u istoj zgradi znam pravu istinu nazalost ove bosnjakine su ga prijavile 2006 da ih je silovao posto su dobile penziju na osnovu toga i optuzile su covjeka ni krivog ni duznog,, zar nije malo cudno da je silovao 2 bosnjakine , da je takav on bi silovao mnogo vise,..cak sta vise pruzo im je zastitu, i ja sam BOSNJAK da nemisli neko da ovo pise neko od srpske nacionalnosti
A da su Turci tako radili protiv vas.......ne bi vas danas vjerovatno vise ni bilo u BiH !!!!!!!
@patetika daj primjer!!!!
Nisam derpe..al bih i ovog @realista rado pokarindzo...molim lijepo
I sta sad vi hocete da meni kazete ovdje smr-de genocidne .....jel da ste to nama nesto vracali......zasto .....za koga......za nesto prije pola vijeka.......pa onda bi se ove sekunde trebao desiti genocid na citavoj planeti da svi rezonuju kao vi.....ali vi i nacisti ste pored vase brace iz plemena Hutu ipak usamljeni sl . na planeti !!!! Kakve smo mi imali veze sa onim sto se desilo prije toliko god..........cobani mrac-njacki ??????
dobija li onaj dodik biltene iz suda za ratne zlocine? vidi li on kako je nastala republika smrdska?
@zeleni zub.....jadan si ti cobane......zao mi je trositi vrijeme ovdje na psihicku nak-azu poput tebe ali ne mogu da ti ne odgovorim........oni nece biti ni vlasi ni bosnjaci.....oni ce biti nesretna bosanska djeca......isto kao sto su tvoji pradjedovi bili poslije Turske vlkadavine kako to vi volite pricati iz sumske.....pa ce jedsnog dana ta ista djeca potraziti svoje tate da ih pitaju za ZDRAVLJE !!!!!!! SIKTER .....ps i jos jednom da ne zaboravim ....cega se pametan stidi time se time se takvi smra-dovi poput tebe ponose......i potpisuj se svojim nikom cobane .....nemoj moje da koristis dok pises bedas-toce.....SIKTER
Srbski kompleksas. DaBogda ti ga u tvorza do crijeva zavlacili.
Focanka sam rodjena, znate ozgo Zgodjena, zgodio me momak mlad, sto se zove Miodrag.
Dabogda tebe i svu ti zensku familiju silovalo 10 crnaca .... Bakira brani dostojanstvo silovanih i ne krije to ....
za @BOSSANAC, kad vidim Bakiru koja se vec 15-god. busa u prsa da je bila silovana,onda je zaista monstrum onaj koji je to mogao uraditi-NA VJESALA S NJIM.!
SMRTNU KAZNU tom monstrumu.
Ocito da je covjek bio zagoreo dok mu se nije gadilo.
uz zatvorsku kaznu provesti i kastriranje .. nakon toga postaviti organe u zemaljski muzej na izlozbu,a ispod stara kineska izreka,ili ce biti da je od naroda inka ..ma nije bitno: \"dao sam i kitu za veliku srbiju,-human sam bio covjek\"
Ove presude za zlocine su bezobrazno niske . 20 godina bi ja njemu prisio i to sa teskim fizickim radom.