Komentari (357)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a nu, zar "svijetli vojvoda" bježi?
...btw, kud ti ne složiše metak u tintOru.
On ne bježi, on se krije ko pi*ketina bre!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Interesantnih komentara ima ovde, pogotovo kad čuješ hvalospjeve dotičnog, diče se što je silovao, osnovao ženski logor, što mu je u optužnici termin genocid, koji sljam od ljudi. Svaka ovakva hapšenja, optužnice i presude guraju srpski narod u još veće zlo, jer u suštini su isti, zašto pa diče se time, fuj
srbija naguzila ukrajinu za polufinale...
@NebeskaSrbija ZATO VAS JE ZATVOR PUN STO NAS NIKO NE FERMA HAHA A BICE JOS PUNIJI
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sestru mu usta *bem !
Dobro nam doso junace...
Najbolje je da bude odlezo kaznu u stdionu Kosevu ili u Viktoru Bubnju ili u nekoj od osnovnih skola u Sarajevu
majku ti cetnicku...
Licemerje!!Sto sude karadzicu mladici i ostalim go..ima?Treba suditi njihovom djelu..Nesvatam ovo..Kad kriminalac nesto ukrade njmu se sudi a ono sto je ukradeno se vraca..Ovdi sude pocionicima a njihovo djelo,genocidna treba da zivi..Svasta..
Da se Razumijemo. U vrijeme SFRJ su bile glavne parole i teme, heroj Tito i antifašizam pa je to više prešlo u dosadu i smatrali smo torturom i maštalo se je o nečem boljem pa smo svi naletili na ljepotu vjera i nacija, da sam siguran da sad svako razuman vidi da smo udarili na zlo i jade. Izabrali smo zloćince neljude i pljačkaše koji su zbrisali sve što su one generacije gradile i radile u teškim vremenima siromaštva. Sad nam ostaje samo da slavimo svako svoje zloćince i samo naprijed, PAMETNO
Ko nije cuo za Tintora !?? Svi su culi za ovog nasilnika, zlocinca, bio je krvnik u Vogosci, ali eto dohakase i njemu. Kazu da je pravda ponekad spora, ali dodje.
MIslim da je vlažno naglasiti da je Tintor predratni moler.
Sramoto civilizacije,zar se tolike godine vuku nesaslusani predmeti?
@sexidimije.......Popišam se i na tebe i na njega ...!!! Nego, de ti nama reci koliko to "njegovih" Srba (njegovih, ne poštenih) osta u Vogošći - d e r a t i z a t o r u. ...! ! !
@sexidimije.......Popišam se i na tebe i na njega ...!!! Nego, de ti nama reci koliko to "njegovih" Srba (njegovih, ne poštenih) osta u Vogošći - d e r a t i z a t o r u. ...! ! !
385 komentara, uglavnom ostrascenih budala... blago nama i masala nam bilo....
ma prava duša od čovjeka , i plus još ima djela ko krleža ... svaka bi ga pozelila za svekra :)
pokenjam mu se na tintoru!
koliko ovakvih jos uvijek plazi ovom napacenom zemljom fuj