Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca primorana na rad - u jednom drugom clanku receno je da ako ne ukradu dovoljno ili ih muce ili siluju - odatle trudnoce. Niko ne spominje Rrome - Francuzi su svoje sve deportovali u Rumuniu i Bugarsku - ovo su djevojcice sa prostora bivse Jugoslavije - jesu li ih roditelji prodali ili su ukradene to se ne zna. U svakom slucaju, tuzna i okrutna sudbina, nadam se da ce im se pruziti drugacija prilika nakon hvatanja njihovih mucitelja - prokleti bili.
bosanci su merhametli narod .salu na stranu, ima li vecih gov*ana od nas balkanaca?
Sarajke su osamdesetih išle na štraftu u Milano, Veronu itd., vraćale se nakon par godina sa bundama i postajale ugledne gradske gospođe. Tako će i ovaj u Sarajevu biti gospodin. Ne trebaju nama ni Sandže ni Škiptari, sami smo dovoljno jadni i bijedni i još se time i ponosimo.
@Sarajka NIKAD ME NIJE STID STO SAM IZ BOSNE! NAJLJEPSA I NAJBOLJA ZEMLJA NA SVIJETU! sry na CL, morao sam. Pozdrav.
to neki romi garant ..
kobilo glupa, isto da jedino mi pravimo gnusne stvari u svijetu. stid me sto sam bosanka - treba da te stid mozga tog nefunkcionalnog
Treba ove nase glavonje, Hamidovica i co. malo u Zenicu, da ne zaborave rodni kraj
skratit ga za tu nogu kojom je udarao ,pa njega poslati da prosi
A onda se pitamo zasto Francuska trazi monitoring bezviznog rezima i sl.... Ponekad me stid sto sam bosanka!
Romi to rade i ovdje samo što policija ovdje ne radi svoj posao. Ovdje u Tuzli dejvojcica sa bebom u rukama na -10 prosi na semaforu. Gdje su ti socijalni radnici policija. Beba na -10 halooo? Treba li crtati nekome?
Za sve su krivi ovi nepismeni primitivci iz Sandžaka........
Sad fol u Bosni nama Romi prose u Francuskoj mi njima. Kad sam tokom rata bio u njemackoj vidjao sam ljude razlicitih YU - nacionalnoosti kako prose sa kartonina na kojima pise da su iz BIH. Ne mora znaciti da su sve djevojcice iz Bosne
Igra asocijacija: captain picard star tracks maloljetna djevojcica udaranje kamenovnje lincovanje elektricni orgazam mac osvajanja sado/mazo mozak na pasi i konacno rjesenje je?
Igra asocijacija: A1=maloljetna djevojcica B1=udaranje C1=leteci cilim A2=......... B2=kamenovanje C3=Fehim Hamidović ...... A3=profet B3..... C4=Audi A4=obilazak svemira na magarcu Stupac A ped.ofi.lija i konacno rjesenje Islam.
pa ta sto ne treba da zivi, objesiti, samo to dolazi u obzir
idiota >:\\