Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
92-95 bijeljina, zvornik, vlasenica, srebrenica, rogatica, foca, visegrad, prijedor, doboj, brcko itd klanje civilnog stanovnistva, logori, silovanje itd. znaci etnicko cisenje =genocid eto takozvane \'rs\'
A institucije kao funkcionisu???? Pa nista ne funkcionise, sve se opstruise, ljudi koji \"rade\" u njima su samo fizicki prisutni, znaci kada ne budu dolazili na posao, onda cete reagovati???
de da skupimo koju paru pa platimo kakvu zgodnu malu da uhvati mjenjac i izbaci lokomotivu iz rikverca
dobro ste rekli u tekstu \"politička napetost\"... jer većina naroda u BiH živi normalno, ne svađamo se, borimo se za posao, brak, dom, djecu...putovanja, imamo želje normalnog čovjeka. političari rade samo u svoju korist, oni bi trebali da rade ono što narod u BiH želi ali niti jedan političar u BiH radi po želji naroda nego po \"svojoj\" viziji koja je u većini slučajeva odvratna. Izdvojila bih gosp. Komšića kome izražavam puno poštovanje i svaka čast pravi je Bosanac. A što se tiče Dodika, smiješan je stav gosp.Inzka da bi Dodo mogao biti dobar za BiH. Taj \"čovjek\" BiH samo može odvesti u provaliju. Pravi je kreten.
jes jes dodik je cKar veliki.
TI KO.NJU ZNAJ DA BICE TE IZBRISANI S TE TVOREV.NASTAVI TE LI SRA.TI A SAD NEMA TE SANSEEEEEE DODO VAM ODE U ZATVOR HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA TATA TATA TATA PAPA PAPA PAPA PAPA HAHAHAHHAHAHAHAH
blefiras incko covjek tj zivotinja ti je lijepo rekla da ga mozes povuci za nesto..
jastacemo nego nastaviti da se karamo pa kome kurton pukne, a moze i dovijeka, mi izbora nemamo.
kad prihvatite sljedeca dva uslova 1. priznajete RS u svim njenim sadasnjim nadleznostima i priznajete da u buducnosti neka nadleznost sa RS moze da se prenese samo uz srpski pristanak bez bilo kakvog nametanja i obecate da necete moljakat po svijetu raznorazne politicke probisvjete nebili li uradili sta na stetu RS 2. prihvatite da cemo ostati neutralna zemlja bez ulaska u NATO onda mozemo da gradimo BiH i dodik ce da bude premijer umjesto spirica na celo vlada RS i federacije ce da stavi 2 sposobna politicara koji ce zajedno sa njim da rade na razvoju BiH ako vam to neodogovara onda cemo nastaviti da se karamo :)
E ovi su evropljani fakat gori od nas. Kakav si ti covjek moj Inzko kad ti Mile kaze da ga mozes povuci za neku stvar, a ti ga hvališ. Ja bi se zapito, je li sve u redu sa mnom? Ha, ha. Presmješno. Što si veći krkan više te poštuju.
Kako Inzko zaboga nisu ugrožene institucije,pa vrhovni sud i ne postoji niti ima bilo kakve nadležnosti,jedan Oliver Knezović koji je rođeni Sarajlija ide pred sud u Zagreb a ne u Sarajevo pa on je živio i Širokom Brijegu tj.u BiH zar ne a i počinio je zločin na teritoriji te države???
Ći-hu-ći-hu-ći-hu-hu... He,he,kako ce tek lokomotiva vući kad se rijesi viška vagona! Hvala gospodine Incko na podršci.
seri seri moj golube bijeli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
postovani g. Incko, institucije su itekako ugrozene i ugrozavaju se dok vi tu sjedite i pricate..
Daj da se razidjemo kao ljudi.....ovo nema smisla