Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa pravite snijeg barem je to jednostavno, od molitvi nema nista, nego zasucite rukave i posnjezite skijaske centre.
Danas meteorolozi nemaju pojma o životu. Nisu u stanju predvidjeti vrijeme ni za naredna dva dana a kamo li za zimu. U svakom slučaju, želim uspješnu turističku sezonu na našim planinama, a ako ne bude snijega, potrudite se i osmislite neki sadržaj koji će privući turiste. Svi samo čekaju da im padne s neba.
Dabodga nebilo snijega ni na slici
Kad zagusti, svi se okreću Bogu! Da li ga se sjete bez nevolje?
"Bog daje kukuruz ali ga u kotobanju ne ubacuje". Znači i Rad i molitva.
ne volim januar, ni bele zimske vragove...
Je li ti to sva kultura koju posjedujes ili ima jos, seljacino isfrustrirana
Jesi mangup, hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema od molitve nista,ja mislim da je svima jasno ali eto.
Presliste mjere... Zato ce vam ove godine biti snjega do grla, pa ce i na taj nacin da propadne :D
...commie voli snijeg...znači, kome se treba pomoliti? :))
Commie, nisam siguran, ali moje molitve Afroditi su zacudjujuce vise puta urodile plodom... nazalost, sad proverih, ima na Olimpu raznih bogova pa i tri boginje godisnjih doba, ali nazalost jedna fali i to bas zime i snega... :)
❄❄ ❄❄❄❄❄ 💓