Mašić najavio uvođenje reda
0
Udžbenici bez posebnih markica se neće prodavati
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEL VAS STID ??? SVAKE GODINE NOVE !!!!!!
postovani ministre kako to da su u rs skolski udzbenici duplo jeftiniji nego u federaciji
uĐbenicima??? Za tebe je krampa
Svaka cast, konacno neko nesto radi u ovoj zemlji...samo ne posustajte...
Tako ce biti MNOGO POVECANA odgvornost svih nas! Ako je navod zaista tacan, ministre maestralno, kakav zargon !!!! MNOGO SMANJI cijenu udzbenika, kad ti VRHOVNI sef ne dozvoljava da isti budu besplatni !!!!
hocel u novim uđbenicima pisat da je homoseksualnost normalna pojava ,bolje da nam vuk živi onda na grani
Zar je i on do ministra dogurao? oooo SDP..... sva cast... kuku nama
Mašić peško
Jooooj nam ministra bog nas iebo!! Cuj Damir Masic ministar!
Sve je odlično, samo je malo ministara. Šta je to F= 15 + 15 podministara + ostali sve 15 puta više nego nekad. Na to dodati Dodine ministre XYZ i svi na platnoj listi i na listi povlastica. ČESTITAM !
sa tim udzbenicima zavrsavas ,a ima i ona druga Americka skola do pola.
KORUPCIJA , MITO , KRIMINAL OBEĆANJA PREDIZBORNA !!!! GDJE SE MOŽE UPISATI NA FAKULTET ILI U SREDNJU BEZ ŠTELE, ZDRAVSTVO UHVATISTE LI I JEDNOG KOJI TRAŽI MITO ILI KO JE KRIV ZA GUBITKE U ZDRAVSTVU , POSKUPISTE STRUJU NIKO NIJE ODGOVORAN ZA GUBITKE, KRIVI SU GRAĐANI KOJI PLAĆAJU SVE MNOGO SKUPLJE NEGO ŠTO TREBA . DOĐE ONO NARODU ,PAZI DA NE DOBIJEŠ ONO ŠTO TRAŽIŠ, ZAJEßASMO SE !!!
a da nas dragi ministar uvede, da djeca kao i prije rata imaju jednoobrazne udzbenike, a ne kako se kom nastavniku ili direktoru cefne, da budu jeftinij, da se ne raspadnu nakon prvog otvaranja, da knjiga nema dodatnu knjizicu ispravki . da se djeca ne kilave noseci preteske ruksake i oboljevaju od skolioze. malo se pozabavite ovim stvarima ministre pa ce nam sigurno biti svima lakse.
@zvrc cool! :)
I onda ce se ministar utaliti za markice i svima godra:)
A u medzuvremenu u Africi... http://zimbabweonlinepress.com/index.php?news=3750
Ministreee ozeni me!!