Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izjave svjedoka u slucaju lukic su namjerno zaboravljene iako su na vrijeme date istraziteljima haskog suda a kome to odgovara da istina bude zataskana to je pitanje koje ce pokrenuti na razmisljanje sviju nas .ja sam takodje jedan od svjedoka ali sud nije nasao za shodno da me pozove. to je izdaja pravde....nemam rijeci.....
Umjesto da se podrze ove napacene i hrabre zene od strane Bosnske omladine i da se odrze masovni protesti ,oni pojurili na koncert Dine Merlina.Jos doveo onu azdahu od zenske Vesnu Zmijanac . Pa ta ista Vesna Zmijanac tijekom 90-tih je bila Slobin promoter na RTV Beograd.Pametnije bi mu bilo da je prosetao pored onog silnog groblja na Kosevu,gdje ima vjerojatno preko tisucu pokopanih zrtava srbocetnicke agresije na Sarajevo.