Komentari (702)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god rat tražio- u kući mu bio da Bog da!!!
a dlaka nece sigurno faliti nego glava kompletna a sta su to srbi zaokruzili svoje genocidom nasd golorukim narodom uz pomoc jna i to sto ste zaokruzili uglavnom su gradovi gdje su vecina bili muslimani i to zoves zaokruzivanjem ja ovog blentu ne prodzavam svakako a vala ni tebe ne podrzavam bosna je zemlja i muslimana katolika ortodoksa pa i onih sto su manjina a to sto vi hocete da imate u bih republiku svoju srpsku to se kao prvo nije trebalo desiti i neko ce zapamtiti da je nema vise
@drinsky1 Koga si ti ikad ikog opalio da mi ga je vidjeti
PRIKAŽI ODGOVORE (37)
Meni zaista nije jasno čemu rat? Srbi imaju Republiku Srpsku koja nije baš ono što su Srbi htjela, a Bošnjaci isto tako imaju Bosnu koja nije baš ono što su htjeli. Ali manje više svima su namieni računi. Preostaje nam samo da se pozabavimo ekonomskim pitanjima, privredom, jer politikom se, moj ti Maho, bavi samo sirotinja. Uživajte luzeri, ja ratovati neću ni za Dodika, ni za Izetbegovića. Stari mi je poginuo u ratu a ja na želim da moja djeca rastu bez mene. Jebe mi se za Bosnom i RSom.
Da ti se Stari nije BORIO, nebi ti sada piskaro ovdje
@laganini.laganini Da, sada bi bio živ i vjerovano bismo negdje u Norveškoj živjeli.
Jedini covjek koji vrijedi nesto medju BH kvazi elitom ! Pa naravno da je u pravu bravo generale oni koji moraju a nemaju petlju da to kazu sram da ih bude
Ovo je malo nečekivana izjava od Zelenih beretki, ali potpisujem svaku riječ. Kada bi sutra "neko" naredio mobilizaciju vojno sposobnih Bošnjaka (na Hrvate ne treba računati), za dvije trećine ovih što huškaju na rat bi se pokazalo da ili ne žive u BiH, ili su mladji od 18. godina. Inače, ovaj put bi to bio klasični građanski rat, što Seferovu izjavu čini još apsurdnijom i pogubnijom za Bošnjake.
Da li ovi, što zamrziše Zelene beretke nakon ovakvog saopćenja, misle da će profesionalni vojnici Bošnjaci (oko 5000) i policajci Bošnjaci ratovati, a oni gledati na TV i navijati?
Zar je moguce da smo tako glupi da bukvalno shvatamo sta je covjek rekao. On je samo upozorio da nije dobro da stvari idu tim tokom i ukazao na krajnji ishod pogresne retorike ako se izmakne kontroli. Takodje, velika vecina se plasi nedjelje, kao da je referndum za nesto drugo a ne anketa ako jednog datuma. Bilo bi dobro da se vise bavimo konkretnim stvarima od kojih se zivi, a ne da hranimo politicare pretjeranim interesom oko svega sto je nakaradno
Od zelenih beretki ko je ostao do kraja rata u tenama svaka cast, a ovi samoproklamovani prestavnici udruzenja koji su se prolaktali do funkcija lopovlukom, korupcijom i lizanjem dupeta Aliji,a dnas Bakiru mogu hladno da nas pomiluju po mosnicama. Ako pukne prvo cemo se obraunati sa vama petokolonasima. Za vas nije obavezujuca zenevska konvencija. Sve vas treba lopove povjesati za jedan dan
Klinci po komentarima bi da ratuju a nisu videli rata ni pucali iz puške u životu. Lako je Seferu da ratuje, generali i zapovednici ne ginu po rovovima.
kad bi se zaratilo....svi ovi sto ga prizivaju bi prvi pobjegli.
@drinsky1. zmija i žena se u glavu udara.. A musliman nikad nebi nekog ubio ko četnik..isil je sad ravan četama..ali čete su gori..
ne znam kako uopste neko moze i da pomisli o sukobima i ratu.svaki dan mi je borba da prezivim meni i mom djetetu
a zamislui kako bi bilo da se još bombamo, pola bi nas od gladi umrlo
Nece sigirno Ammar Svrakic ratovat , ne sekiramo se mi za Svrakiceve beretke ;)
Znate li koliko u FBiH ima borackih udruzenja? Umjesto da ima jedno ima ih na stotine znate zasto da se smanji moc i uticaj istih jer kad bi bilo jedno pala bi SDA i sve ostale pljackaske bagre budimo svjesni sve se radi promisljeno
Meni ovo sumnjivo .
Kako mi je poznato Halilovic je srpski musliman i prema tome neka ratom prijeti u Srbiji , a BiH neka ostavi na miru.
Ne postoje srpski Muslimani! Postoje samo Bosnjaci,vjera Islam i jezik bosanski.
@FSEE Cekaj malo ... nije li Halilovic iz Srbije? Kako onda moze biti Bosnjak?Ako tvrdite da u BiH nema Srba i Hrvata , valjda onda nema ni Bosnjaka u Srbiji i Hrvatskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma kakav rat, o čemu pričate? Čak i da se otcepi RS neće biti rata (doduše neće je niko ni priznati) ali nema od rata ništa, kakav crni Halilović i Dodik, obratite se OSBIH.
zelene beretkice pićkice obićne, ratovali po kafičima
da ga nije Tudzman sjebo ne bi se četaljima za sjeme znalo