Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravite online školovanje da djeca iz sigurnosti kuće (staklenog zvona) školuju se.Ko je vidio ići u školu u 21 vijeku ha ya.
@SOJIJALISTA nisi procitao tekst, nije problem u odgoju..nego u sigurnosti za koju je zaduzena drzava jer je roditelji finansiraju?!
a ako "drzava"..ne moze, nece, nezna..onda treba staviti na pozicije zaduzene za sigurnost nekog ko zna, hoce i moze..
Važno je izgleda posijati strah u građanima, dignuti paniku i sve događaje skrenuti na neki novi kolosjek. Zar nije vidljivo da nam stalno plasiraju nove i nove strahove? Tačno se radi smišljeno i studiozno, a ljudi, naravno u panici od nepoznatog koji im može nauditi, traže pomoć upravo od onih koji su strah i posijali. "maskirani čovjek" nije igla u plastu sijena da se ne može pronaći. Nije duh, nije nevidljiv.
djeciji izgovor na lose ponasanje.. ipak oni su djeca.
roditelji su itekako moćni, izvući uši onome ko ti dijetetu nešto loše učini, od početka krenuti
dok ne padne mrtva glava kod nas nema akcije ni reakcije. A pitanje je i kad padne mrtva i nedužna glava. Bitno je da naš Bakirova bagra od saradnika ima sve što mu treba.
Drzava nula!!!
Cuj nemoze pa vi ih odgajate a ne država
Jeste a ko je napravio nasinike treba vratiti sluzenje vojnog roka
roditelji (ne)odgojem svoje derladi stvaraju nasilno okruzenje...
onda nek prate djecu id skole do kuce ko ih sljivi
jes a ko ce ostavljat pare kladionicama mora se profit stalno obrtat