Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlično...apsolutno za podršku...nažalost, za sada, samo još jedno od mnogih udruženja kojima je glavni projekat kolica u tržnim centrima...
jesu to one sto svaki vikend skupljaju donacije u merkatoru a navece dernece u Lightsu?
Ako pretpostavimo da su vecina ovih roditelja samohrani usljed razvoda a ne zbog smrti supruznika (jer bi to bila vrlo cudna epidemija), te da se BAR TRECINA nije razvela zbog nasilja u porodici (sto je daleko vise i od najsire statistike ali dobro sad)... Na um mi padaju dvije hipoteze zasto su na ovom gore skupu mahom majke, a ne ako vec ne podjednako a ono bar u odnosu 2:1, i majke i ocevi. Prva bi bila da razvedeni ocevi NE ZELE VLASTITU DJECU iz ovog ili onog razloga. Jer ne vole djecu, smatraju da ce ih majka bolje odgojiti, da to nije muski posao itd. Druga bi bila sve to isto, samo sto umjesto oceva SUD ODLUCUJE da oni NE TREBAJU vlastitu djecu. Jer ne vole djecu, smatraju da ce ih majka bolje odgojiti, da to nije muski posao itd. Eh sad... gledam to a gledam iznad tekst "Zbog predrasuda i stereotipa bh. društva žene teško dolaze do uspjeha u politici". Je'l se i ovo broji u "predrasude i stereotipe drustva" ili je ovdje rijec o tome da su "majke prosto bolje za djecu"?
Bojim se da si nesto fulao. Clanak, komentar, smisao...
Svaka čast roditelj , samo naprijed! mnogo sreće i uspijeha u vašem radu a posebno u iznalaženju provodivih zakonskih mjera! Neka vaša misija pronađe pravi put!!!