Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
elektora neoustase dobro upamtite tu rijec to vam je poklon americkih jevreja koji ce vas pratiti do sudnjeg dana obecali su vam gradjansku unitarnu drzavu a dobili ste federaciju elektora ili gradjana na baterije izborni inzinjering emira suljagica je obicno drumsko razbojnistvo seoskog djilkosa u odnosu na sofisticirani izborni holokaust elekterskog sistema
da vam se prikljucio i zdravko mamic
hrvati u republici srpskoj trebaju uzivati sva prava po europskim standardima bas kao srbi u hrvatskoj
Halo udruzenja,,posaljite inspektore po pekarama.Umjesto 350 grama u Mostaru dobijete za 80 feninga 260 grama hljeba.Svaki mjesec vam pekar familiji ukrade po 20 KM iz novcanika.Pomnozite to sa brojem familija i dobit cete 10000 do 20000 mjesecno ukradeno u jednoj pekari na osnovu tezine.
DOBRA VIJEST,NAPOKON. NE DAJTE DA SE GENOCID LEGALIZIRA !!!