Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta očekivati kada su nas penzionisali po nekoliko različitih Uredbi i po različitim kriterijima.Pa onda svoje pulene vraćali i ponovo penzionisal,pa za Boga dragog oni su njihovi.Za njih postoje povoljni i još povoljniji uslovi.Uredbe važile samo za odabrane sa rokom trajanja 15 dana.Ista dužnost,čin i staž a penzije različite.Nismo svi bili miljenici i uz vatru.I to namjerno,da se međusobno svađamo i optužujemo.Crnkić uvijek oko neke revizije, a jedino reformisao svoj brak da i on i žena mogu otkupiti stanove.
Sta da covjek kaze na ovakvom vaktu i zemanu;Covjek pati dok nesvati a kad svati opet pati jer je svatio zbog cega je patio;ovo sto nam rade nije normalno treba se dignut i kazat da je stvarno dosta lopova i onih koji su podrumasi bili pa nam sad kroje zakone i vode svoj lopovluk a ne zemlju jer njima nije narod bitan nego njihov djep samo revizije i policiju i na ulice zbog kriminalaca sve skinut i goli otok bio bi im tjesan:TITO