Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma mi cemo klix i puskama branit ako bude trebalo :)
...uh, jbt, opet će mi naki "ćelo" na vrata nadirat :)
valja ti se pravit da nisi kuci, ajde nece ovaj put biti tako ba :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podrška slobodnom i nezavisnom novinarstvu, podrška klix-u u borbi protiv policijskog terora.
ne znam sta rs sere kad npr klix ne drze muslimani a to sto ljudi rade svoj posao i objavljuju sve sto stignu tamo i treba
Kod četnika je sve obrnuto naglavačkeJoš intezivno tragaju za licima koji su otkrili Tomašnicu a ne obratno ko je pobio te ljudeToliko o smrdiji.
Koliko ja kužim sutra je smjena svih novinara u udruženju RS-u-(mislim na sami vrh)
Bravo kolegama iz RS-a! A likovima kji su " policajci" poruka ; prvo " pilati" aktere snimka, dokazati vjedodostojnost, pa tužioc. Ovako policija uzela u svoje ruke da istraži, optuži i presudi. Mile gotov si. Zenica ti sprema doček!
Ne može u Zenicu više remete nacionalnu strukturu.
Neda se klix
Klix.ba uz tebe smo i uz slobodu informisanja, samo tako nastavite a oni iz rs mogu "pjevati" samo.
Sutra pred mup RS protesti za Klix :D
Podrska klix-u
Mi smo Klix-ovi a Klix je naš.
Cudno je kako svi u Bosni prizeljkuju Svicarski model. Kada vlasti RS postupe prema klixu na identican nacin kako bi postupila Svicarska policija tada mi svi dizemo halabuku. Da je neko premijera Svicarske tajno snimio zavrsio bi u zatvoru kao i oni koji su dozvolili da takav snimak ode u javnost.
..i u najliberalnijimi najdemokratskijim državama imaš vječitu tihu borbu medija i vlasti...nisam uzalud spomenuo watergate, gdje su 2 novinara izdržala i izvozala komplet niksonovu administraciju + fbi za vratom...kasnije su dobili pulicera.
Javni interes nije stitcenje saucesnika u zavjeri. Ako je on izvor.
Imajuci u vidu tezinu krivicnog djela koje je otkriveno klix bi trebao otkriti izvor i neka svjedoci a ako treba neka i ide u zatvor jer je po zakonu snomak prvo trebao dati policiji .
...sinko, američki su novinari srušili niksona (watergate), vidjećemo dokle će papakgate stići...
sve i da jeste zeljka rekla ono sto se cuje na snimku, pa i da ode na sud nema problema za nju, jer sud ne smije uvaziti nezakonito prikupljene dokaze. za prisluskivanje treba naredba suda, a podnosi je OSA-a, cak ni mup-ovi nisu za to nadlezni
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...dragi klixe (čuj, dragi) šta vam je bio problem da se uredno odazovete obavjesnom razgovoru, na sva pitanja civilizovano odgovorite...na ono o izvoru još civilizovanije se pozovete na prodesionalni kodeks (imate li ga?) i medijsku slobodu...i zatim još civilizovanije potpisom autorizujete saslušanje i lalgano ih sa smješkom pozdravite...tako to rade ozbiljne medijske kuće, a ne mahalskim halabučenjem i glumatanjem žrtve.
Banovat' ce te ponovo prijatelju :D
...i, vratite mi moju plavu boju, molim lepo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ZNAJU ONI KAKO I ODAKLE JE DOSAO SNIMAK SAMO IM NIJE JASNO KAKO NJIMA NIJE DAT PO JEFTINIJOJ CIJENI
Evo pošto ja nemam facebook profil, da ovo neko proslijedi Ivanu Ivanoviću! http://mondo.rs/a146225/Info/Drustvo/Srbija-rekorder-po-broju-maloletnih-trudnica.html
Odmah podnesite tužbu protiv mupa rs-a pa vi njih prepadnite.....