Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije moguce da jedan doktor u toku jednog radnog dana pregleda 244 pacijenta i izda 751 recept. To je nemoguce odradit, ukoliko radi ispravno. Mogu mislit na sta taj pregled izgleda....
ma kakvi pregledi, prave recepte na fiktivne pacijente i sa esecijalne liste uzimaju lijekove za dz, a sve je to pokrenuto od strane farmaceutskih lopova. Za obicnu prehladu mi propise 4 kutije antibiotika, nisam toliko popio za citav svoj zivot.
KONAČNO JEDAN KOLIKO TOLIKO PAMETAN "BOŠNJO" PREDSEDNIK SDA OVO DOSAD NISMO ČULI Sulejman Ugljanin: Sveti Sava je moj predak! POLITIKA16:23, 05.03.2014.Autor: EPK 48 Pošalji e-mail Odštampaj tekst A Lider SDA u jednoj televizijskoj emisiji rekao je da je Sveti Sava bio njegov predak sandžački književni susreti, novi pazar, sulejman ugljanin, Nekadašnji ministar bez portfelja u Vladi Srbije i predsednik SDA Sulejman Ugljanin izjavio je da je Sveti Sava njegov predak. Lider SDA je gostujući u jednoj televizijskoj emisiji rekao je da je Sveti Sava njegov predak i da je on začetnik obnove Đurđevih Stupova
Najkorumpiranija profesija je medicina. Mislim na BiH. Ako nemas love slobodno nejidi kod doktora. Zgadi mi se na pomisao kad neko spomene doktora. Od bolnica i domova zdravlja napravljene su stale, a ovi zavodi za javno zdrastvo su koruptivno gnijezdo.
Izuzetno mi je drago sto se konacno, da je bogdom i prije, pocelo nesto desavati u pogledu sankcionisanja i u ovoj bransi. I vise je nego bilo potrebno jer, ako nam se pocne desavati kao u susjednoj nam drzavi, Hrvatskoj, da "ljekar" prije zavrsetka operacije, ostavi bolesnika ljekaru 2. smjene kako bi ga isti "zavrsio", jer je njemu isteklo radno vrijeme . . . e, onda se pitam kome oni i na kakav nacin pomazu? Iskreno, pozdravio bih rad Crnkica jer za ovakav posao je potrebno i vise od samog htijenja. Svaka cast Crnkicu i ne obaziri se na sitne duse. Nemaju pametnijeg posla nego raditi to sto rade.
Lijepo upakovano kako se oni brinu o pacijentima ali takvih brižnih je vrlo malo.
Što bi stari rekli: Dobar izgovor para vrijedi.
Teško bolesnim ljudima u ovoj zemlji. Doktori nam "pomažu", a uzimaju pare lopatom. Molimo Vas prestanite nam tako pomagati. Dr. Crnkiću pomozite nam barem Vi, da konačno naše zdravstvo konačno bude u službi bolesnih ljudi.
Treba iskorjeniti korupciju, ma u kom se obliku javljala. Kakva su to sad opravdanja?
Realno nije moguće toliko pacijenata primiti u jednom danu. Ova priča o pomoći pacijentima je zaista providna i nema smisla.
Užas , ovo je dokaz u kakvom nam je stanju zdravstvo. Zaista je vrijeme davno bilo da se stane u kraj ovako bolesnom ponašanju naših doktora.
Policija,Sudstvo pa odmah iza njih zdrastvo su rak rana naseg drustva...........
KRIV JE SISTEM NE LJEKARI!!!!
Sve je to gola banda,pljackaju narod i bogate se na njegovij muci.Dabogda imali pune dzepove para a nemali ih cime izvaditi iz dzepova.
"Spasavamo zivote, ublazavamo bol i patnju i suosjecamo s nasim pacijentima" ! Jel' ovo iz stripa "ALAN FORD", sta li ? Pa jel' to vi "ljekari "? stvarno ozbiljno mislite da je ovaj narod toliko glup i slijep? Bog dragi da sacuva i zakloni, pogotovo od vaseg 'suosjecanja s nasim pacijentima'. Bosanski ljekari,.....pa vi ste bezdusna,arogantna,covjekomrzilacka 'kuga' u bijelim mantilima,bez osnovne kulture i uljudnosti ! U Europi nebiste mogli raditi,narodski receno, nit' kao veterinari ( moj duboki naklon gospodi veterinarima). O Hypokratas, dobro je sto nisi ziv! Uz put, ozbiljno, pored ovakvih mi 'kolega i koleginica' nije tako losa ideja u nevolji obratit se Veterinaru, jer oni osim sto moraju znat' izlijeciti sve zivotinje lijece i ljude, a po rezept kod ovih,gorespomenutih "DOKTORA" ! Dobri Boze cuvaj Bosnu i ovaj vas narod u njoj !
Doktore samo PARE interesuju a zdravlje pacijenata boli vas kurac majku vam lopovsku jebem
ma jasta, ljekari i advokati se "slomise" pomazuci gradjanima u nevolji ... lopovskije profesije od te dvije nema ...
Doktori suosjecaju sa pacijentima, ali nemaju osjecanja za njihovo materijalno stanje. U njihovim ocima vrijedis koliko ima das, opste poznata stvar.