Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Danas imamo da jedan ide u Beograd, a drugi u Zagreb po savjet", rekao je Biser. A treći ide u Ankaru, samo što je neke stid to priznat i povjerovat u to... ;)
gdje ti je ordenje, Izet i Dzidzimilovic imaju vise
evo tebi jedno 💩 smanji dozivljaj
Dedo tebi svaka cast ali reci nam sta ti je pisalo do 1974-te u licnoj pod pripadnost? eto koliko su svi bili jednaki a da ne idemo u diskusiju koliko je nuslimana bilo direktora, profesora, oficira itd
SDA kad je mržnjom zatiro prijeratnu istoriju BiH nije ramišljao o tome da upravo to neprijatelji Bosne i žele .. da li je SDA svjestan ili nesvjestan svoje uloge u uništenju jedinstvene i nezavisne Bosne?
Vjetar duva, šljive opadaju, trule šljive muve spopadaju, krmci jedu da ne propadaju, tvoje mi se oči dopadaju.
sunđer bob
Danas pričamo samo o 25 novembru kao da je bosna tada nastala,nije ona stara vasih 80 i kusur godina vec mnogo vise
Politika je čudo, naravno da se morao zaboraviti partizanski period jer tada za opstojnost Bosne nisu bili zaslužni većinom muslimani nego zaboravljeni Rodoljub Čolaković koji je ubijedio Tita da Bosna uopšte treba da postoji. Danas se mora ubijediti ljude da bi ime Bosna nestalo bez muslimana i da je to razlog zbog kojeg je Bosna morala izaći iz Jugoslavije, odnosno da je to opšti patriotski interes a ne samo muslimanski interes za prevlast islama i begova.
Moj Šerife lažeš sam sebe nažalost, taj tvoj sistem je i iznjedrio sve ovo, jer to je bilo utopijsko bratstvo jedinstvo, gdje se kod kuče mislilo i pričalo jedno, a na poslu sa radnim kolegama nešto sasvim drugo, taj sistem lažnog ljubljenja i tolerancije je prethodno brutalno likvidirao sve što je drugo i drugačije uz nacionalizaciju svega što im se svidi. Ubrzo su partizanske opanke zamjenili skupim cipelama, katedrama, kanselarijama, a djeca im dobiše naziv GOSPODA.
1.RS, Dodik 49% 2.HRHB, Čović 27,3% 3.Boko Haram, Bakir 18,7% 4.Krajina, Babo 5%
moj serife nova vremena novi cetnici za 40 godina o drugom belaju ce se pricat
Šerif Biser, inače bliski rođak Woody Allena...
svaka vam je na mjestu gospodine Biser
Deda sve si fino rekao dok nisi dosao do Rep.Srpske... E tu si usro i sefa i stanicu!!! -I opusteno reci da treci gasa u Istambul po pamet...
...yebiga, druže šerife, sklanjaj bravara i ljenjina. optužiće te ovi (potomci onih što su ti u onom ratu dodavali municiju preko nišana) da baštiniš totalitarne ideologije. kao da im , ljubi ih majka, njihove omiljene religije nisu totalitarne...
Najbolje da se svi razdvojimo, jer ovakav život više nema smisla!!! Več su i u Babinoj Krajini vidjeli ko smo mi Bošnjaci! Pa kako onda da Srbi i Hrvati žive sa nama!?
U internetskom žargonu, izraz trol označava osobu koja dolazi na uspostavljene internetske zajednice kao što je internetforum sa jedinim ciljem da na njih šalje potpaljujuće, grube i uvrjedljive poruke za namjerno dosađivanje sudionicima, stvaranje nesuglasica među sudionicima foruma, odnosno remećenje toka rasprave na forumu.