Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukidanje komentara na ovu temu!!! x1 idemo lancana
Klixu!! Ne dozvoljavate komentare u vezi "drzavne svetinje" ofucare Amre Silajdzic a dozvoljavate cetnicima i fasistima da ovdje ostavljaju svoje komentare i to na ovakav dan tuge i zalosti!! Svaka vam cast! Gori ste od poskoka i njemu slicnih portala.
Podsjetit cu na predivan slogan nastao u Brazilu :)) Malo vas je, malo vas je pičkice :)))))))))
hahahahahahahahahaha
Hajde ba što se ložite kao neki poznanici u Višegradu , odmah se lože :)))))
Koliko primjecujem na klix-portalu u tekstovima takozvani "lideri" nadmecu se u kandidaturi za presjednistvo ,Dzenaze su im u drugom planu jadne bosnje pa opet ginite za ovakve kiji vas vode........zastanite bosnje pa malo razmislite okrenite se malo u blisku proslost ,nije moguce da ste toliko isparili...!
Uzmimo pouku